Website project
webdesign_gentsegidsen_homepage.width-1000.format-webp

Gentse Gidsen is een gidsorganisatie waarvoor we een volledig op maat gemaakte oplossing hebben ontwikkeld. De website is slechts een klein onderdeel van wat we daadwerkelijk hebben gemaakt. Terwijl de website een e-commerce oplossing is, fungeert de backoffice als een compleet ERP-systeem dat door Code-on is aangepast voor deze gidsorganisatie. Het plant gidsen in en zorgt voor de betalingen aan de gidsen en facturering aan de eindklant.

webdesign_gentsegidsen_indexpag.height-1000.format-webp

Case Study: Gentse Gidsen - Het Ontsluieren van de Geheimen van Gent

Overzicht:

Gentse Gidsen is een website die zich toelegt op het aanbieden van uitzonderlijke rondleidingen in Gent, een historisch rijke stad in België die bekend staat om haar middeleeuwse charme en cultureel erfgoed. Met de focus op het bieden van een meeslepende ervaring, biedt de website een breed scala aan thematische rondleidingen in meerdere talen, waardoor bezoekers de boeiende verhalen en verborgen juweeltjes van Gent kunnen ontdekken.

Doelstellingen van de Klant:

Het primaire doel van Gentse Gidsen is om de betoverende verhalen en geheimen van Gent te delen met zowel toeristen als de lokale bevolking. Door gepersonaliseerde en informatieve rondleidingen aan te bieden, is het streven om een onvergetelijke ervaring te creëren die een diepe waardering en liefde voor de stad inspireert. Daarnaast streeft de klant ernaar om een naadloze online boekingservaring, transparante prijzen en gemakkelijke communicatie voor bezoekers te waarborgen.

Belangrijkste Kenmerken en Functionaliteit:

Online Boekingssysteem:

De website beschikt over een gebruiksvriendelijke interface waarmee bezoekers moeiteloos rondleidingen online kunnen boeken. Het intuïtieve boekingssysteem stelt bezoekers in staat om hun voorkeur voor rondleidingsthema, taal en datum te selecteren, wat een handige manier biedt om hun plek veilig te stellen.

Diverse Rondleidingsthema's en Talen:

Gentse Gidsen biedt een uitgebreid scala aan thematische rondleidingen, waaronder architectuur, kunst, geschiedenis, literatuur, gastronomie en meer. Om een breed publiek te bedienen, biedt de website rondleidingen in meerdere talen zoals Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en anderen, wat zorgt voor een inclusieve ervaring voor bezoekers van verschillende achtergronden.

Aanpasbare Rondleidingen:

Met begrip voor de unieke interesses en voorkeuren van bezoekers, biedt Gentse Gidsen de mogelijkheid om rondleidingen aan te passen. Deze functie stelt de gidsen, die uitgebreide kennis en passie voor Gent bezitten, in staat om de ervaring af te stemmen op de specifieke wensen van de bezoekers, wat zorgt voor een gepersonaliseerde en boeiende reis.

Prijsstelling en Annuleringsbeleid:

De website biedt transparante informatie over de prijzen van de rondleidingen, die variëren op basis van factoren zoals de duur, het aantal deelnemers en het gekozen thema. Daarnaast biedt Gentse Gidsen een flexibel annuleringsbeleid, waardoor bezoekers hun rondleidingen tot 48 uur voor het geplande aanvangstijdstip kunnen verzetten of annuleren, wat zorgt voor gemak en gemoedsrust.

Contactgegevens:

Om de communicatie te vergemakkelijken, worden de contactgegevens, waaronder een e-mailadres, telefoonnummer en fysiek adres, prominent weergegeven op de website. Deze functie stelt bezoekers in staat om verduidelijking te vragen, verdere informatie aan te vragen of eventuele zorgen te bespreken, wat zorgt voor efficiënte en snelle klantenondersteuning.

Resultaten en Impact:

Gentse Gidsen heeft zich succesvol gevestigd als een vooraanstaande aanbieder van rondleidingen in Gent, waarbij het bezoekers boeit met haar meeslepende ervaringen. De combinatie van diverse rondleidingsthema's, meertalige opties en gepersonaliseerde reisroutes heeft bijgedragen aan positieve feedback en verhoogde tevredenheid van bezoekers. Door de verborgen schatten en culturele wonderen van Gent te onthullen, heeft de website een cruciale rol gespeeld bij het bevorderen van waardering voor de geschiedenis, kunst, architectuur en culinaire geneugten van de stad. Bovendien hebben het naadloze online boekingssysteem, transparante prijsstelling en flexibele annuleringsbeleid gezorgd voor een soepele en probleemloze gebruikerservaring, wat vertrouwen en klantloyaliteit bevordert. De toewijding van Gentse Gidsen om binnen het budget en de gestelde termijn te leveren, heeft haar reputatie als betrouwbare en klantgerichte dienstverlener versterkt. Door de samenwerking van deskundige gidsen en het gebruik van innovatieve digitale oplossingen blijft Gentse Gidsen bezoekers inspireren om Gent te verkennen en verliefd te worden op de unieke mix van middeleeuwse charme en moderne levendigheid. Door het delen van de boeiende verhalen en cultureel erfgoed van de stad is Gentse Gidsen een onmisbare bron geworden voor degenen die op zoek zijn naar een onvergetelijke reis door het betoverende verleden en heden van Gent.