SERVICE INFO

Websites op maat

Een website is vandaag de dag een steeds complexer geheel. Het vergt verschillende rollen en een doordachte strategie om deze te bouwen. Er komt niet alleen programmatie maar ook design, copywriting, marketing en, het belangrijkste, SEO, bij kijken. Daarom is onze focus het op maat maken van de website. Niet alleen ben je dan klaar om kort op de bal te spelen maar kun je ook nog eens met onze CMS eenvoudig pagina's aanmaken en beheren.

  • Ontworpen op maat
  • SEO optimalisatie
  • Copywriting
  • Geoptimaliseerd voor snelheid
  • Responsive en interactief
  • Hoogwaardige gebruiksvriendelijke CMS

Bereik jouw klant

Bij Code-on zijn we gespecialiseerd in het op maat programmeren. Voor websites gebruiken wij Wagtail, dit is de nummer 1 CMS in de python taal. Wagtail leent zich ideaal om veel aandacht te geven aan flexibele structuren en SEO. Zodat jouw website makkelijk gevonden kan worden op het internet. Maar Wagtail laat ons programmeurs ook toe om makkelijk uitbreidingen of nieuwe paginastructuren toe te voegen aan de website. Daarom kun je altijd op ons rekenen voor de website uit te breiden.

making_websites.277eec25.fill-1408x924-c100.format-webp

Onze webdesign diensten

Strategie

Jij bent de expert van jouw zaak. Wij leveren de strategie die daarop is gebaseerd.

Webdesign

We zullen de website op maat wireframen en designen vooraleer er wordt gecodeerd.

Marketing

Samen met onze partners kunnen we SEA en social media campagnes opzetten. Of wat dacht je van A/B testing?

Copywriting

Het schrijven van vlotte SEO testen, bedenken van slogans. Werk samen met ons voor copywriting.

Webdevelopment

Hier houden we het allermeest van! We bouwen jouw website op maat.

Support & Hosting

Wij blijven lange termijn ondersteuning geven. En zullen steeds jouw website hosten on onderhouden.

Hoeveel kost een website bij Code-on?

Lage Complexity

We werken op basis van Wagtail. Je kunt een ongelimiteerd aantal pagina's maken, met diverse componenten. Ideaal voor een KMO, marketing website of project website.
Starts from
€ 6 000

Gemiddelde Complexity

Wij werken met Wagtail CMS en automatiseren een aantal business doelstellingen. Je krijgt een meer diverse scale aan types pagina's. We benutten bovendien API en frontend technieken optimaal om de website met VUE en NUXT te bouwen. Ideaal voor wat grotere bedrijven of projecten.
Starts from
€ 14 000

Hoge Complexity

Wagtail wordt optimaal gebruikt. We gaan 100% voor SPA technieken en verwachten dat de site veel verschillende types pagina's zullen krijgen met hun eigen structuur. Er wordt gedacht aan A/B testing, er worden interactieve elementen geschreven alsook custom made API en integraties. Ideaal voor grote organisaties met veel content of interacties.
Starts from
€ 30 000

Wil je ook een website van Code-on

Heb je een intressante website die je wil laten designen door ons. Heb je een specifieke vraag over het bouwen van die website. Aarzel dan niet even met ons contact op te nemen
Contacteer

Of, mail ons op info@code-on.be