Website project

Octave energy website voor nieuwe energie

In nauwe samenwerking bouwden we deze website voor Octave.energy. Vervolgens is de klant zelf verder gaan programmeren en geven wij hier voor support

Screenshot_2023-03-29_at_16.28.0.width-1000.format-webp

Maak kennis met Octave Energy - de duurzame toekomst van energieopslag! Ons innovatieve bedrijf installeert baanbrekende Sustainable Energy Storage-systemen, die de manier waarop we energie opslaan en gebruiken, revolutionair veranderen. Met Octave Energy ben je verzekerd van betrouwbare, veilige en duurzame energieopslag, die niet alleen het milieu beschermt, maar ook je bedrijf. Onze toegewijde team van experts zorgt voor de perfecte installatie van jouw Battery Energy Storage-systeem en begeleidt je gedurende het hele proces.

dashboard

Naast de website bouwen wij ook een dashboard uit voor Octave.energy . Hier kunnen de klanten steeds de status van hun batterij zien.
Door dit dashboard krijgen klanten de mogelijkheid om in real-time hun batterijstatus en het energieverbruik te volgen. Dit zorgt ervoor dat zij hun energiebeheer kunnen optimaliseren en efficiënter kunnen omgaan met hun stroomverbruik.
De user interface van het dashboard is eenvoudig en intuïtief, ontworpen om de gebruiker een helder overzicht te geven van alle relevante gegevens. Dit omvat onder andere statistieken over batterijvermogen, laadstatus en energieverbruikstrends.
Bovendien kunnen klanten met dit dashboard meldingen ontvangen over belangrijke updates of veranderingen in hun energiestatus. Bijvoorbeeld wanneer de batterij bijna leeg is of wanneer er pieken in het energieverbruik zijn. Dit kan hen helpen om proactief te reageren op dergelijke situaties en onnodig energieverbruik te voorkomen.
Tenslotte biedt het Octave.energy dashboard klanten ook de mogelijkheid om hun energiegegevens te delen met hun energieleverancier of technicus. Dit maakt het makkelijker om eventuele problemen op te sporen en op te lossen.
Met dit alles streeft Octave.energy ernaar om haar klanten volledige transparantie en controle over hun energieverbruik te bieden en hen zo te begeleiden naar een efficiënter energiebeheer.