OPEN SOURCE

Django Ninja open source API tool

Django Ninja is een open source tool in basis gebaseerd op Fast API. Deze tool werd ontwikkeld door Code-on's lead developer.

Gezien Code-on's lead developer de maker is van het open source pakket Django Ninja kan je bij ons perfect terecht voor consulting en programmeer opdrachten met Django. We ontwikkelden reeds verschillende grote projecten met deze API bouwer. Ondertussen krijgen we hulp van over de hele wereld bij het verder uitbouwen van dit open source pakket.

Wat is Django Ninja?

Django Ninja is een web framework voor het bouwen van API's met Django. Het is geïnspireerd op Fast API die dezelfde principes gebruikt. Het grote verschil is uiteraard dat je met Django Ninja gebruik kan maken van het Django Framework.

Waarom Django Ninja voor jouw API?

  • Makkelijk: Django Ninja is eenvoudig in gebruik
  • Snelle uitvoering: Django Ninja is dankzij Pydantic en async support super snel
  • Fast to code: Dankzij de type hints en automatische API documentatie kan je volledig concentreren op de business logic
  • Standaarden: Django Ninja volgt de open standaarden: Zoals OpenAPI (voorheen Swagger) en JSON schemas
  • Django Vriendelijk: Het is volledig geïntegreerd in Django, het beste web development framework
  • Production ready: Code-on en vele andere bedrijven gebruiken Django Ninja om hun API te bouwen
benchmark.width-800

Code-on en Django Ninja expert consulting

Onze lead developer Vitaliy is de initiatiefnemer van Django Ninja. Daarmee sponsort Code-on de ontwikkeling van open source tools waar vele bedrijven wereldwijd hun infrastructuur op bouwen. Vandaag heeft Django Ninja reeds 30+ contributers en meer dan 2000+ sterren op Github. Wij denken ook dat deze modernere manier voor het maken van API's het fantastische Django Rest Framework zal vervangen op termijn. Die laatste is al vele jaren de standaard manier om in Django een API op te bouwen. Code-on heeft zo verschillende projecten met het Rest Framework gemaakt. Toch hebben we besloten om al onze toekomstige API's met Django Ninja te bouwen. Dit is een stuk intuïtiever geworden.

Steun ons met web development werk

Steun ons en de daarmee ook de verdere ontwikkeling van Django Ninja door ons interessante projecten toe te wijzen. Zo kunnen wij blijvende aandacht geven aan dit open source project.

Django had need for a more modern approach for creating API. Inspired by Pydantic and FastAPI I created Django-Ninja as an open source tool.

Rectangle_25_2.2e16d0ba.fill-260x260-c100.format-webp
Vitaliy
Lead developer Code-on

Django web applicatie laten maken?

Zoek je een bedrijf dat een Django web applicatie kan maken. Wij zijn Django specialisten en bouwden reeds verschillende SaaS en web apps met Django. Laten we samen de uitdaging aan gaan!
Contacteer ons

Neem contact op met ons.