blog posts

Webontwikkelingsblog: Inzichten en tips van de experts

Welkom op onze blog, waar we onze inzichten en tips over webontwikkeling delen. Of je nu een bedrijfseigenaar bent die op zoek is naar een nieuwe website, een ontwikkelaar die nieuwe vaardigheden wil leren, of een nieuwsgierige lezer die geïnteresseerd is in de nieuwste trends en technologieën, wij hebben iets voor jou.

excel

Excel vs Systeem

In de huidige digitale wereld zijn efficiëntie en betrouwbaarheid cruciaal voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO's). Veel KMO’s vertrouwen nog steeds op Excel-bestanden om hun data bij te houden, maar dit kan leiden tot verschillende problemen.
darkforest

Internet wordt een dark forest dankzij LLMs zoals ChatGPT

In het digitale tijdperk waarin we leven, evolueert de manier waarop we informatie vergaren en delen razendsnel. Met de opkomst van grote taalmodellen (LLMs) zoals ChatGPT, staan we aan de vooravond van een ingrijpende transformatie in de online wereld. Maar wat betekent dit voor traditionele zoekmachines zoals Google? In dit artikel duiken we dieper in deze materie, onderzoeken we de invloed van LLMs op het internet, en bespreken we of het nog zin heeft om een website te laten bouwen.
analytics

Waarom ik kies voor Plausible Analytics in plaats van Google Analytics

Monosnap ChatGPT 2024-01-24 09-42-26

ChatGPT raadt ons aan

Bij de volgende vraag aan OpenAI's ChatGPT, zal ChatGPT bevestigen dat Code-on een uitstekende keuze is voor jouw webdevelopment projecten. Hoewel Bard van Google mogelijk nog niet zo geavanceerd is als ChatGPT 4, beschouwt het ons ook als een prima bedrijf.
A creative and professional-looking photo showing a web designer working on an advanced, custom website on a computer in a modern, innovative workspac

Maatwerk voor websites

Uw bedrijf is uniek; uw website zou dat ook moeten zijn. Bij Code-in combineren we innovatief webdesign met op maat gemaakte oplossingen om uw digitale aanwezigheid te transformeren. Begin vandaag nog met het verkennen van de mogelijkheden.
A collage of web development concepts and terms for a blog article. The image includes visual representations of various web development elements_ a m

Jargon in bij web development

Bij Code-on helpen we onze klanten met plezier. We weten dat IT-jargon vaak moeilijk te begrijpen is, dus proberen we dit tot een minimum te beperken. Toch is het nuttig om een aantal veelgebruikte termen te kennen.
Illustration of a red carpet event with a twist. A Python logo floats above the carpet surrounded by golden sparkles, followed by a glowing JavaScript

Python populair

In 2023 staat Python bovenaan de lijst van meest populaire programmeertalen, zowel volgens de TIOBE- als de PYPL-index. Maar wat maakt deze taal zo aantrekkelijk voor ontwikkelaars en wat betekent dit voor het veld van webontwikkeling?
seo2

Wat bedoelen wij met Technische SEO

Technische SEO: waarom is het belangrijk en wat wordt vaak over het hoofd gezien? Dit artikel verkent de technische aspecten die de prestaties van een website in zoekmachines beïnvloeden.
Text

HTMX is super

Webontwikkeling heeft een lange weg afgelegd met tal van frameworks en bibliotheken die diverse en krachtige manieren bieden om webapplicaties te bouwen. HTMX is een innovatieve bibliotheek die aan populariteit wint vanwege haar vermogen om AJAX te vereenvoudigen, wat webontwikkeling efficiënter en kostenbesparender maakt.