webdesign bureau code-on aalst

Al meer dan 10 jaar een webdesign bureau

Onno, zaakvoerder van Code-on, is filosoof van opleiding. Hij leerde zichzelf programmeren en startte Code-on in 2006, aanvankelijk als freelancer. Toen werkte hij voornamelijk voor marketing bureaus die zelf geen developers in huis hadden. Allerlei kleine en middelgrote projecten pakte Onno voortvarend en enthousiast op.

Rond 2008 is Vitaliy als extra freelancer ons bureau komen versterken, waarop wij in 2010 besloten Code-on tot een BVBA om te vormen. Inmiddels is Code-on uitgegroeid tot een hecht, niet al te groot team van kundige web developers die graag met elk interessant project aan de slag gaan.

En interessante projecten hebben we inderdaad al gedaan! Om er enkele te noemen: BV, een Digital Signage project waar 700 Raspberry PI is uitgerold en dat tevens aangestuurd moest worden. Of een politiek social network maken voor sp.a (Vooruit) en voor Bekeard een MVP web applicatie bouwen. We hebben klanten in Silicon Valley, New York, het Midden Oosten en Zuid-Afrika. Kortom, de afgelopen 10 jaar waren super uitdagend en we hebben veel projecten succesvol tot een goed einde gebracht.

Vandaag focussen we vooral op verdere kwaliteitsverbetering van onze diensten en het leveren van allround service. We hebben vooral één ding geleerd. Onze klanten moeten erop kunnen vertrouwen dat we er niet alleen vandaag, maar ook morgen en volgend jaar voor hen zijn, zodat de software die zij gebruiken hen altijd verder kan helpen. De kracht van Code-on is dat wij het volledige proces voor de klant verzorgen: van website tot backend, en bovendien op deskundige wijze helpen bij het uitdenken van de gewenste strategie…!

Onze waarden

Als webdesign partner staan wij altijd klaar.

Je bent niet gewoon een klant maar een partner. Wij willen je helpen met onze kennis en kunde. Daarom is openheid in communicatie voor ons alles.

 • Rectangle 17.png

  Overleg

  Minimal viable products, design, wirframes, bedenken, overleggen, het zijn allemaal middelen die ons samen helpen op de weg naar het einddoel.

 • Rectangle 17 (1).png

  Budget

  We werken steeds naar budget en vermogen maar zullen altijd een werkend product bouwen. Ongeacht de grootte van het project en het budget.

 • Rectangle 17 (2).png

  Out of the box

  We geloven dat oplossingen out of the box mogen zijn. We zijn niet bang van iets uit te proberen om te zien of het beter werkt en te leren van fouten.

 • Rectangle 17 (3).png

  Toewijding

  We houden ervan te leveren binnen budget en termijn.

Jouw succes is ons succes. We zien een goede website of applicatie niet als een product maar als een service die wij leveren. Het ontwikkelen hiervan is een proces en Code-on is toegewijd om dit samen met onze klant te doen met ons advies en onze expertise

onno.png
Onno Timmerman CEO

Ons Team

Ons team heeft al heel wat jaren ervaring en werkt steeds met diverse technologieën om het doel te bereiken. Wij hebben alles in huis om jouw project te doen slagen.

Rectangle 25.png
Onno
- CEO
Rectangle 25 (1).png
Hilde
- Project Manager
Rectangle 25 (2).png
Vitaly
- Lead Developer
Rectangle 25 (3).png
Alexander
- Senior Webdeveloper
Rectangle 25 (4).png
Vitaliy
- Senior Webdeveloper
Rectangle 25 (5).png
Podrez
- Senior frontend developer
Rectangle 25 (7).png
Mieka
- Expert dog and meditation