Phantm.com

bio degradable plastics applicatie

Een Australische klant schakelde onze webontwikkelingsexpertise in om een platform te creëren dat zich richt op het bevorderen van een plasticvrije wereld.

Phantm - Phantm 2023-10-31 09-46-46

We hebben niet alleen de Wagtail website voor Phantm.com ontwikkeld, maar ook een uitgebreid platform gecreëerd. Dit platform is bedoeld voor bedrijven die afhankelijk zijn van plastic in hun productieprocessen. Phantm biedt een 100% milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Bedrijven zitten echter vaak met vragen zoals: Wat zijn de kosten? Hoeveel CO2-besparing levert het op? Wat is de impact op het milieu? Hoe kan ik dit in mijn huidige productieproces integreren? En hoe vervang ik bestaande onderdelen in dat proces?

Om antwoord te geven op deze vragen, heeft Phantm ons gevraagd een systeem te ontwikkelen. Dit systeem stelt bedrijven in staat om inzicht te krijgen in deze belangrijke factoren en zo een weloverwogen overstap te maken naar milieuvriendelijkere alternatieven.

dashboard phantm

Voor deze Australische klant bouwen we een volledig dashboard uit waar bedrijven die omgaan met plastic, exact kunnen zien wat de milieubelasting is en welke alternatieven er geboden worden.
Op dit dashboard bieden we diepgaande inzichten en analyses over de totale milieubelasting van de productie en het gebruik van verschillende typen plastic. Elke variabele, van productie tot afvalverwerking, wordt nauwkeurig gevolgd en bijgewerkt om bedrijven een duidelijk beeld te geven van hun impact op het milieu.
Maar dat is niet alles. Naast het geven van inzicht in de milieubelasting, streven we er ook naar om de bedrijven te helpen actieve stappen te zetten naar een duurzamere toekomst. Dit betekent dat we ook alternatieve oplossingen presenteren die kunnen helpen de hoeveelheid geproduceerd en verbruikt plastic te verminderen.
Deze alternatieven omvatten een scala aan oplossingen, van het veranderen van productiemethoden tot het gebruik van alternatieve, milieuvriendelijkere materialen. Elk alternatief wordt voorzien van uitvoerige toelichting en uitleg, zodat bedrijven adequaat kunnen beslissen welke stap het beste is voor hun specifieke situatie.
Met dit dashboard hebben we een stevige betrouwbare tool gebouwd, die het mogelijk maakt om niet alleen de ecologische voetafdruk van bedrijven te beoordelen, maar ook om krachtige, geïnformeerde beslissingen te nemen over hoe deze voetafdruk te verminderen. Wij geloven dat we met dit instrument bedrijven kunnen helpen een belangrijke rol te spelen in de algemene inspanning om plastic vervuiling tegen te gaan en bij te dragen aan een duurzamere wereld.

Django web applicatie laten maken?

Zoek je een bedrijf dat een Django web applicatie kan maken. Wij zijn Django specialisten en bouwden reeds verschillende SaaS en web apps met Django. Laten we samen de uitdaging aan gaan!
Contacteer ons

Neem contact op met ons.