Phantm.com

bio degradable plastics applicatie

Een Australische klant schakelde onze webontwikkelingsexpertise in om een platform te creëren dat zich richt op het bevorderen van een plasticvrije wereld.

Phantm - Phantm 2023-10-31 09-46-46

We hebben niet alleen de website voor Phantm.com ontwikkeld, maar ook een uitgebreid platform gecreëerd. Dit platform is bedoeld voor bedrijven die afhankelijk zijn van plastic in hun productieprocessen. Phantm biedt een 100% milieuvriendelijk alternatief voor plastic. Bedrijven zitten echter vaak met vragen zoals: Wat zijn de kosten? Hoeveel CO2-besparing levert het op? Wat is de impact op het milieu? Hoe kan ik dit in mijn huidige productieproces integreren? En hoe vervang ik bestaande onderdelen in dat proces?

Om antwoord te geven op deze vragen, heeft Phantm ons gevraagd een systeem te ontwikkelen. Dit systeem stelt bedrijven in staat om inzicht te krijgen in deze belangrijke factoren en zo een weloverwogen overstap te maken naar milieuvriendelijkere alternatieven.

dashboard phantm

Ecommerce oplossing nodig.

Heb jij een product, een e-commerce oplossing nodig. Aarzel dan niet om ons te contacteren wij kunnen helpen met oplossingen op maat van jouw bedrijf te programmeren.
Contacteer

of, contacteer on via email info@code-on.be