Wagtail website

Speelpunt een Lago website

Ieder jaar komen vele duizende kinderen kijken op Speelpunt

webdesing_homepage_speelpunt.width-1000.format-webp

Case Study: Speelpunt - Het Creëren van Onvergetelijke Avonturen voor Kinderen

Overzicht:

Speelpunt is een buitengewoon indoor speelparadijs gevestigd in Zwevegem, België, waar kinderen 16 fantastische avonturen kunnen beleven met Lemmie, de vriendelijke lemuurmascotte. Met een breed scala aan activiteiten, waaronder klimmen, skaten, jungleverkenning, LEGO bouwen, discodansen en laserlimbo, biedt Speelpunt een gevulde ervaring vol plezier voor kinderen van alle leeftijden. Ouders kunnen ook deelnemen aan de opwinding of ontspannen in het gezellige cafetaria terwijl hun kinderen spelen.

webdesign_speelpunt_index.height-1000.format-webp

Client Doelen:

Het primaire doel van Speelpunt is om kinderen een unieke en gedenkwaardige ervaring te bieden. Door diverse activiteiten aan te bieden en een veilige en boeiende omgeving te waarborgen, streeft Speelpunt ernaar om een favoriete bestemming te worden voor gezinnen die samen willen genieten en quality time willen doorbrengen. Het secundaire doel is om de verschillende diensten die worden aangeboden, zoals verjaardagsfeestjes, groepsbezoeken en schoolreizen, te promoten, waarbij de handigheid van online ticketboeking en kostenbesparende opties wordt benadrukt.

Belangrijkste kenmerken en functionaliteit:

Diversiteit aan Avonturen:

Speelpunt biedt 16 fantastische avonturen aan die aansluiten bij verschillende interesses en voorkeuren. Van fysieke activiteiten zoals klimmen en skaten tot fantasierijk spel in de jungle of met LEGO, kinderen kunnen diverse en boeiende ervaringen ontdekken en beleven. Het diverse aanbod zorgt ervoor dat ieder kind iets kan vinden wat ze leuk vinden.

Aanvullende Diensten:

Om tegemoet te komen aan speciale gelegenheden en groepsbezoeken, biedt Speelpunt verschillende opties aan zoals verjaardagsfeestarrangementen, groepsmenu's en schoolreisregelingen. Door flexibiliteit te bieden qua menu's en arrangementen, streeft Speelpunt ernaar om aan verschillende voorkeuren en budgetten tegemoet te komen.

LAGO Groep Affiliatie:

Als onderdeel van de LAGO groep, die verschillende zwemparadijzen in heel België exploiteert, biedt Speelpunt bezoekers de mogelijkheid om hun bezoek te combineren met een wateravontuur bij het nabijgelegen LAGO Kortrijk Weide of LAGO Gent Rozebroeken. Deze samenwerking stelt gezinnen in staat om te genieten van een uitgebreide entertainmentervaring en versterkt hun bezoek aan Speelpunt.

Openingstijden en Ticketverkoop:

Speelpunt is geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur, waardoor gezinnen voldoende tijd hebben om van de faciliteiten te genieten. Door online ticketboeking aan te bieden, vereenvoudigt Speelpunt het proces voor bezoekers en stelt hen in staat om geld te besparen in vergelijking met het kopen van tickets aan de ingang. Daarnaast moedigt de beschikbaarheid van een familiepas met onbeperkt klimplezier herhaalbezoeken aan en beloont het trouwe klanten.

Resultaten en Impact:

Sinds de oprichting is Speelpunt uitgegroeid tot een prominente bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een onvergetelijk avontuur in Zwevegem, België. Door een breed scala aan activiteiten aan te bieden en een veilige en boeiende omgeving te waarborgen, heeft Speelpunt met succes kinderen en hun ouders aangetrokken, wat resulteert in quality time en het creëren van dierbare herinneringen. Het diverse aanbod, inclusief verjaardagsfeestarrangementen, groepsbezoeken en schoolreisregelingen, heeft Speelpunt gepositioneerd als een ideale keuze voor speciale gelegenheden en georganiseerde uitjes. De flexibiliteit in menu's en arrangementen stelt bezoekers in staat om hun ervaringen aan te passen aan hun voorkeuren en budget. De samenwerking met de LAGO groep versterkt verder de aantrekkingskracht van Speelpunt door de mogelijkheid te bieden om bezoeken te combineren met wateravonturen, waardoor een uitgebreide entertainmentervaring voor gezinnen wordt geboden. Dankzij het handige online ticketboekingssysteem en de beschikbaarheid van een familiepas heeft Speelpunt het ticketingproces vereenvoudigd en trouwe klanten beloond, resulterend in een grotere tevredenheid en loyaliteit van bezoekers. De toewijding van Speelpunt om een gedenkwaardige en plezierige ervaring voor kinderen te creëren, heeft het gevestigd als een toonaangevend indoor speelparadijs in Zwevegem, België. Door consequent te voldoen aan de belofte van plezier en opwinding, is Speelpunt een geliefde bestemming geworden voor gezinnen die een dag vol gelach en onvergetelijke avonturen zoeken.

Wil je ook een website van Code-on

Heb je een intressante website die je wil laten designen door ons. Heb je een specifieke vraag over het bouwen van die website. Aarzel dan niet even met ons contact op te nemen
Contacteer

Of, mail ons op info@code-on.be