SaaS

Husky marketing planner

Husky is een digitaal platform dat marketingteams, groot en klein, helpt strategische en operationele marketinggegevens te beheren. Het resultaat? Een beter overzicht van projecten en hun uitkomsten, betere communicatie met collega's, een volledige marketingafdeling en een efficiëntere zelforganisatie.

husky saas
Websites Webshops Webapplicaties

Roeland Taalkampen

Roeland Taalkampen is een non profit organisatie die taalkampen organiseert voor jongeren. Ieder jaar genieten duizenden kinderen van zo'n taalbad. Code-on maakt de software om dit in goede banen te leiden

webdesign_roeland_taalvakanties_homepage
Websites

Lago zwemparadijzen

Lago is de referentie voor tropische zwembaden en door de stad beheerde olympische zwembaden in België. Deze groeiende organisatie beschikt over infrastructuur van topkwaliteit met zwembaden op locaties waar vele duizenden bezoekers per dag worden verwelkomd. Lago had hiervoor een CMS-management tool nodig die de uitdaging aan kon. Wij kozen daarom voor Python en Django als ideale, op maat gemaakte omgeving.

webdesign_lago_homepage
Websites

Screen Flanders VAF

Screen Flanders is het eerste aanspreekpunt voor vragen over de realisatie van audiovisuele creaties in het Vlaamse Gewest (België). Het biedt financiële ondersteuning. Code-on mocht de website hiervoor ontwerpen en bouwen.

webdesign_screenflanders_hompage
Websites Webshops Webapplicaties

Gentse Gidsen

Gentse Gidsen is een gidsorganisatie waarvoor wij een totaal oplossing op maat ontwikkeld hebben. Met meer dan 100 gidsen en vele duizenden rondleidingen per jaar had Gentse Gidsen een oplossing nodig voor het dagelijkse beheer van hun organisatie. Daarom maakte Code-on een volledig ERP systeem met een e-commerce website.

webdesign_gentse_gidsen
SaaS

Eguide gidsen planner

Eguide is gemaakt voor de gidsen organisaties. Het is een volledige administratieve tool die zowel gidsen inplant alsook rondleidingen laat boeken via diverse kanalen.

homepage_eguide
Webapplicaties

Vizit Gidsenorganisatie

Code-on maakte voor dit gidsenbedrijf een volledig systeem en website. Het systeem moet gidsen inplannen, werken met restaurants en nauwgezet planning doen van wanneer een groep bij een stopplaats komt.

vizit_homepage
Websites Webshops Webapplicaties

Wintersport

Voor Wintersport codeerde Code-on een e-commerce oplossing die zich richt op gezinnen en grote groepen die een skivakantie willen boeken. Elk lid van een groep kan het aantal reizigers kiezen waarvoor deze wil betalen. Alleen voor zichzelf? Voor twee personen of voor een hele groep van 10 reizigers? Dit platform maakt het allemaal mogelijk. Wintersport.com is aantrekkelijk vormgegeven, gebruiksvriendelijk en geeft zijn klanten volledige vrijheid bij het boeken. Code-on is de partner in het ontwikkelen en uitbreiden van de site.

webdesign_homepage_wintersport.com_
Webshops

Steen Foodmasters

Steen Foodmasters is een B2B leverancier van voedingswaren. Code-on bouwde hiervoor de website en B2B webshop.

webdesing_steen_homepage
Websites Webapplicaties

Garantie Fonds Reizen

GFG is een website ontwikkeld met Wagtail. We bouwden de website van de grond af op met duidelijke doelstellingen. De website moest aanspreekpunt worden voor 2 doelgroepen: de getroffen reizigers en de reisbureaus. De backoffice heeft een beheersmodule om gegevens van de reisbureaus te stroomlijnen.

webdesign_gfg_homepage
Websites

Speelpunt

Speelpunt is een unieke en avontuurlijke binnenspeeltuin in West-Vlaanderen voor kinderen tot en met 14 jaar. Code-on ontwierp en bouwde de CMS met wagtail.

webdesing_homepage_speelpunt
Websites

Leasinvest & Nextensa

Dit beursgenoteerde bedrijf had een volledige remake van zijn website nodig.

webdesign_homepage_leasinvest
Websites Webshops

Mijn maatwerk

Mijn maatwerk is een website die gebouwd werd voor een startup die kasten bouwt op maat. De eigenaar heeft zelf een 3d model gemaakt om kasten te configureren, maar had de hulp van Code-on nodig om de website aan te sluiten op het webshop gedeelte.

webdesign_homepage_mijnmaatwerk
Webapplicaties

Digital signage met Raspberry Pi

Voor een niet nadergenoemde keten hebben wij software gemaakt waar 700 Raspberry Pi verantwoordelijk zijn voor reclame filmpje en menu's op beeldschermen te zetten

raspberry_pi_python
Websites Webshops

Dessomville B2B webshop

Dessomville is een B2B leverancier van etenswaren

Dessomville