Husky Marketing Planner: Een SAAS-oplossing voor Geavanceerde Marketingplanning

Husky marketing planner

Husky Marketing Planner is een SAAS-tool voor geavanceerde marketingplanning en teamcollaboratie. Sinds 2016 bedient het grote bedrijven en blijft groeien in de marketing wereld.

hp_image.width-1000.format-webp

Code-on heeft huskymarketingplanner.com ontwikkeld, een SAAS-tool die sinds 2017 operationeel is. Oorspronkelijk opgezet als een spin-off van het marketingbedrijf Desmyttere, is Husky Marketing Planner nu een onafhankelijke groeiende entiteit. Gebouwd met Django, is deze tool ontworpen om de complexe behoeften van grote ondernemingen op het gebied van marketingplanning te vervullen.

Kernfuncties

  • Geavanceerde Plannings Tool: Husky Marketing Planner biedt robuuste mogelijkheden voor project- en campagneplanning, waarbij meerdere marketinginitiatieven in één overzichtelijke interface worden samengebracht.
  • Taak Scheduler: Deze functie stelt teams in staat taken effectief te plannen en toe te wijzen, zodat marketingdoelen binnen de gestelde termijnen kunnen worden bereikt.
  • Team Samenwerking: De tool faciliteert samenwerking binnen teams door middel van gedeelde dashboards, realtime updates en andere samenwerkingsfuncties.
  • ...

Klantenportfolio

Husky Marketing Planner heeft het vertrouwen gewonnen van diverse grote ondernemingen zoals Media Markt, Wolters Kluwer, Fluvius, Shimano, Game Mania, Lanno, Acerta, Vrt, en Gardena, onder andere.

SaaS applicaties ontwikkelen

Heb je een idee voor een SaaS applicatie bespreekt dat vrijblijvend met ons. We kunnen dan samen nadenken over de mogelijkheden en haalbaarheid van jouw project.
Contacteer

contacteer ons via email info@code-on.be