SAAS PROJECT

Eguide: Boeking en rondleiding software op maat van de gidsen organizatie

Welkom bij Eguide, dé toonaangevende oplossing die gidsorganisaties helpt om hun rondleidingen, gidsen, en administratie naadloos te beheren.

homepage_eguide.width-1000.format-webp

Met Eguide gidsen boeking software transformeert u de manier waarop uw gidsorganisatie werkt. Onze software is speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van tourgidsbedrijven te voldoen, waardoor u moeiteloos alle soorten rondleidingen en tours kunt beheren op één centraal platform. Van sightseeing en wandeltours tot culturele expedities, Eguide biedt een complete oplossing voor uw administratieve uitdagingen.

Kenmerken en Voordelen:

  • Boekings- en Rondleidingsbeheer: Creëer en beheer uw tours met flexibele prijsopties en tijdsblokken, en bied uw klanten een vlekkeloze boekingservaring.
  • Gidsenportaal: Geef uw gidsen de controle met toegang tot een persoonlijk portaal, waar ze hun rondleidingen kunnen beheren en hun beschikbaarheid kunnen markeren.
  • Financieel Overzicht: Houd inkomsten, uitbetalingen aan gidsen, en facturatie eenvoudig bij met ons geïntegreerde financiële dashboard.
  • Website en API Integratie: Vergroot uw online zichtbaarheid en boekingsgemak door Eguide naadloos te integreren met uw bestaande website of een nieuwe, op maat gemaakte site.

Of u nu een klein bedrijf bent met minder dan 800 boekingen per jaar of een grote organisatie met duizenden rondleidingen, Eguide biedt flexibele prijsopties die met uw bedrijf meegroeien. Onze missie is om u de tools te bieden die nodig zijn voor succes, zonder verborgen kosten of verplichtingen.

Unieke Software voor Unieke Bedrijven:

Ontdek hoe Eguide de manier waarop u uw gidsbedrijf runt, kan transformeren. Van het aanbieden van onbeperkte rondleidingen en het beheren van meerdere gidsen tot het verstrekken van gedetailleerde financiële overzichten, Eguide staat klaar om uw administratieve lasten te verlichten.

group.2e16d0ba.fill-1280x994-c100

Voortbouwend op het succesverhaal van Eguide en de erkende waarde die het biedt aan prominente gidsorganisaties zoals Vizit, Gentse Gidsen, Leuven plus en Expeditie De Stad, zet Eguide zich in om de gidsindustrie verder te revolutioneren. Met een groeiend portfolio van tevreden gebruikers, bewijst Eguide keer op keer zijn capaciteit om gidsverenigingen te transformeren door efficiënte, gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke eisen.

Het succes van Eguide ligt niet alleen in zijn vermogen om de dagelijkse operaties te stroomlijnen, maar ook in de toegevoegde waarde die het biedt door het verbeteren van de klanttevredenheid en het vergroten van de zichtbaarheid van gidsdiensten in de digitale wereld. Door middel van een geïntegreerde aanpak die zowel front-end als back-end processen omvat, helpt Eguide gidsorganisaties om zich te onderscheiden in een competitieve markt.

Toekomstvisie en Uitbreidingsplannen:

Eguide is voortdurend in ontwikkeling, met plannen voor nieuwe functies en verbeteringen die de gebruikerservaring zullen verrijken. Wij luisteren naar de feedback van onze klanten en streven ernaar onze software aan te passen aan de evoluerende behoeften van de markt. De toekomst ziet er helder uit, met plannen om nog meer gidsorganisaties aan boord te krijgen en onze reikwijdte internationaal uit te breiden. Eguide is meer dan alleen een software; het is een gemeenschap van gidsen en tourorganisatoren die samenwerken om de beste ervaringen voor hun klanten te creëren.

Door samen te werken met Eguide, kiest u voor een partner die zich inzet voor uw succes. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee gidsorganisaties worden geconfronteerd en bieden een oplossing die niet alleen effectief is, maar ook kostenefficiënt. Laat Eguide de manier waarop u uw gidsbedrijf runt, transformeren en ontdek een wereld van mogelijkheden die voorheen buiten bereik leken.

Sluit u aan bij de groeiende familie van gidsorganisaties die hebben gekozen voor Eguide als hun vertrouwde partner. Samen kunnen we de toekomst van rondleidingen vormgeven en een onvergetelijke ervaring bieden aan elke klant die besluit de wereld te verkennen met de hulp van uw deskundige gidsen. Met Eguide wordt elk avontuur een verhaal van succes en tevredenheid.

De tech die we gebruikt hebben

django.2e16d0ba.fill-120x80-c100.format-webp

Django

Het beste webontwikkelingsframework voor ontwikkelaars met deadlines.
python.2e16d0ba.fill-120x80-c100.format-webp

Python

Python is de nummer 1 programmeertaal voor softwareontwikkeling ter wereld.
wagtail.2e16d0ba.fill-120x80-c100.format-webp (1)

Wagtail CMS

Wagtail is een CMS gebaseerd op Python/Django. Het is de nummer één keuze binnen de Python-wereld.

Feature List

Configurable tours

All your bookable tours in one place. Easy to manage and to book.

Payment management

You decide when and how you get paid for your services. Keep track of all payment statuses.

Bookings management

Assign and plan your tours by appointing the matching guide to each tour.

Events

Organise and allow people to subscribe to an event. Manage all communications about the event with e-guide.

Guide portal

Give your guides access to their own guide portal. So they can keep track of their work and payments.

Run your website

Run our frontend API on your tour guide organisation website so you can easily process the online bookings.

Op zoek naar software voor jouw Gidsen software

Wij bieden de ideale softwareoplossingen voor jouw gidsenorganisatie, ontworpen om je werkprocessen te stroomlijnen en te optimaliseren. Onze producten helpen bij het beheren van reserveringen, klantgegevens, en communicatie, zodat jij je kunt focussen op groei en klanttevredenheid. Ontdek hoe onze software je organisatie kan transformeren en laat je gidsenbedrijf of vzw bloeien.

Contacteer ons

Voor meer details, nodigen we u uit om eguide.app te bezoeken. Mocht u aanvullende informatie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.