ChatGPT, Gemini, Claude AI, Hugginface

Content management op maat versterkt door AI

Wagtail AI is een revolutionaire manier om uw contentcreatieproces te versterken met de kracht van kunstmatige intelligentie. Met Wagtail CMS gaan gebruikers genieten van de geavanceerde mogelijkheden die AI biedt om hun content te schrijven, corrigeren en perfectioneren.

Wagtail AI: Versterk uw content met AI-superkrachten

In een wereld waar content koning is, biedt Wagtail AI een revolutionaire manier om uw contentcreatieproces te versterken met de kracht van kunstmatige intelligentie. Wagtail AI is een innovatief hulpmiddel dat naadloos integreert met Wagtail's contentbeheersysteem, waardoor gebruikers kunnen genieten van de geavanceerde mogelijkheden van AI om hun content te schrijven, corrigeren en perfectioneren.

fotorealistische close-up afbeelding van een persoon die aan een bureau zit en direct naar een computerscherm kijkt, waarop een rob

Functionaliteiten van Wagtail AI

Wagtail AI maakt het mogelijk om onafgemaakte teksten automatisch af te ronden, spelling en grammatica te corrigeren, en biedt de mogelijkheid om aangepaste prompts toe te voegen. Dit alles wordt ondersteund door een scala aan Large Language Models (LLM's) zoals lokale modellen, OpenAI, Mistral, Claude en vele anderen. Het maakt Wagtail AI tot een veelzijdige tool voor iedereen die zijn content naar een hoger niveau wil tillen.

Wagtail AI: Meer dan alleen een correctietool

Naast het corrigeren van spelling en grammatica, stelt Wagtail AI gebruikers ook in staat om AI-gestuurde inspiratie te verkrijgen. Door prompts rechtstreeks in de Wagtail-editor in te voeren, genereert Wagtail AI voorgestelde inhoud op basis van uw onderwerp. Dit maakt het een waardevol hulpmiddel voor het genereren van ideeën en het verfijnen van content.

Toekomstige functies en ontwikkeling

Het team achter Wagtail AI is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe functies, zoals intelligente contentaanbevelingen, verbeterde content workflows, natuurlijke taalzoekopdrachten en "Conversaties met uw content", waarbij u vragen kunt stellen en antwoorden kunt ontvangen op basis van de content op uw Wagtail-site. Deze toekomstige functies beloven Wagtail AI nog krachtiger en nuttiger te maken voor content creators. Bij Code-on kunnen we naast wat de Wagtail AI module aanbiedt ook zelf aan de slag en specifieke zaken op maat gaan ontwikkelen zoals bv het automatisch genereren van tail pages.

Doe mee aan de Wagtail AI-revolutie

Wagtail AI werd onlangs gepresenteerd tijdens een live webinar op 7 februari, waarbij gebruikers zoals The Motley Fool en het Royal National Institute for Blind People demonstreerden hoe zij AI inzetten voor hun contentcreatie. Het is duidelijk dat Wagtail AI niet alleen een tool is voor het verbeteren van de contentkwaliteit, maar ook een platform voor innovatie en creativiteit in contentcreatie.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden van AI-gestuurde contentcreatie, is Wagtail AI een uitstekend startpunt. Door de integratie met Wagtail en de ondersteuning voor een breed scala aan LLM's, biedt Wagtail AI een krachtige en flexibele oplossing voor iedereen die zijn content wil verbeteren met de superkrachten van AI. Indien je hier met ons aan de slag voor wil gaan hoef je ons gewoon te contacteren.

AI LLMs CMS integratie

Titelsuggesties door AI

Laat AI suggesties doen voor de titels van je content, om de aantrekkelijkheid en relevantie te verhogen.

Correctie en herschrijving

Verbeter en herschrijf je content in de gewenste toon met behulp van AI, voor een heldere en doelgerichte communicatie.

Automatiseer relative links

Laat de AI automatisch relaties suggereren voor gerelateerde content

Automatische meta titels

Optimaliseer je SEO door automatisch gegenereerde meta titels en beschrijvingen, die de zichtbaarheid en vindbaarheid van je content verhogen.

Afbeelding Generatie

Creëer automatisch begeleidende afbeeldingen voor je content, wat bijdraagt aan een visueel aantrekkelijke presentatie.

Generatie van tail pages

Ontwikkel automatisch tail pages, inclusief foto's, op basis van specifieke locaties en trefwoorden, om je bereik binnen gerichte niches te vergroten.

Kosten

Om Wagtail AI te gebruiken, heeft u een OpenAI-account of een andere aanbieder nodig deze geeft een API-sleutel. De kosten zijn gebaseerd op het aantal tokens dat wordt gebruikt. OpenAI rekent bijvoorbeeld $0.002 aan voor elke 1.000 tokens, waarbij een woord ongeveer 1,3 tokens telt. Dit betekent dat het corrigeren van een alinea van 1.000 woorden ongeveer $0.0053 kan kosten, een kleine prijs voor het verbeteren van uw content. Maw voor een paar Euro kan je talloze uren besparen.

A wide, landscape-oriented illustration showcasing a robot sitting at a desk, deeply engrossed in writing. The robot is surrounded by a digital enviro

ChatGPT

Zet uw ideeën om in AI-realiteit met Code-on - het webontwikkelingsbedrijf dat de geavanceerde API-applicaties van ChatGPT aanstuurt.
Neem contact met ons op

Aarzel niet en neem contact met ons op!