Website en Webshop

Dessomville een groothandel in voedingswaren in Aalst

Wij bouwden een practige webshop voor Dessomville in Aalst

Welkom_op_de_homepagina_van_Dess.width-1000.format-webp

Dessomville - Authentieke smaak en service leveren. Code-on bouwde voor Dessomville een webshop die met hun ERP-systeem kan praten. Vele honderden klanten bestellen dagelijks hun voedingswaren via de webshop die Code-on gebouwd heeft.
Dessomville staat synoniem voor kwaliteitsproducten en staat erom bekend de authentieke smaken te leveren die klanten van hen verwachten. Met het doel om deze kwaliteit en service in alle aspecten van hun bedrijf te behouden, hebben we samengewerkt met Code-on om een hoogwaardige webshop te creëren.
Onze webshop is naadloos geïntegreerd met ons ERP-systeem. Dit stelt ons in staat om realtime inventarisbeheer te bieden, bestelgeschiedenis bij te houden en klantenniveau informatie te verwerken. Hiermee voorzien we de behoeften van onze klanten en passen ons aanbod op dynamische wijze aan.
Dagelijks kiezen honderden klanten ervoor om hun voedingswaren bij Dessomville te bestellen via de door Code-on gebouwde webshop. Deze online omgeving is ontworpen met de klant in gedachten, met een eenvoudige navigatie, veilige betaalmethoden en een transparant bestelproces. Daarnaast kunnen klanten gedetailleerde productinformatie vinden en zelfs speciale aanbiedingen en promoties zien.
Bij Dessomville streven we ernaar de beste te zijn in wat we doen. Dus of u nu bij ons in de winkel bent of online bestelt, u kunt erop rekenen dat u altijd de hoogste kwaliteit producten en de authentieke smaken die we beloven te leveren, ontvangt. Bekijk onze webshop vandaag nog en ontdek zelf waarom zoveel klanten van ons houden!

Overzicht:

Dessomville is een hoog aangeschreven familiebedrijf dat sinds 1968 een divers assortiment fijne vleeswaren, verse producten en specialiteiten aan haar klanten levert. Opgericht door Marc Dessomville, is het bedrijf gegroeid van een kleine opslagplaats naast hun huis tot een moderne faciliteit met een vloot van gekoelde vrachtwagens. Dessomville is meer dan alleen een leverancier; het is een vertrouwde partner die het succes van haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. De kernwaarden van het bedrijf draaien om tastbare zorg, verrassende inspiratie en authentieke relaties.

Klantdoelen:

Dessomville streeft ernaar uitzonderlijke kwaliteit en vakmanschap aan haar klanten te leveren door een selectie van producten samen te stellen afkomstig van zowel lokale als internationale leveranciers. Het bedrijf heeft haar eigen kwaliteitslabel, Mi Gusto, opgezet, dat een zorgvuldig gekozen collectie van producten vertegenwoordigt die grondig zijn getest door een panel van experts. Dessomville streeft ernaar om onderscheidende en unieke producten aan te bieden die een blijvende indruk maken op klanten en herhaalzaken stimuleren.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

Kwaliteit en vakmanschap:

Dessomville is trots op het selecteren van producten op basis van authentieke recepten en traditionele methoden. Het bedrijf zorgt ervoor dat elk item in haar assortiment voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door het aanbieden van het Mi Gusto kwaliteitslabel, biedt Dessomville klanten een garantie van uitmuntendheid, wat het vertrouwen en de loyaliteit bevordert.

Servicegerichte aanpak:

Dessomville gaat verder dan de verwachtingen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van haar klanten. Het team van het bedrijf staat bekend om hun proactieve mentaliteit en zoekt actief naar de beste oplossingen die zijn afgestemd op de eisen van elke klant. Dessomville onderscheidt zich door haar unieke communicatiestijl en ondernemersgeest. Het ondersteunt en moedigt haar klanten aan om op te vallen door het bieden van innovatieve en verrassende acties, producten en marketingstrategieën.

Ongeëvenaard assortiment:

Dessomville heeft een uitgebreid assortiment van producten dat tegemoet komt aan verschillende smaken en voorkeuren. Door een breed scala aan fijne vleeswaren, verse producten en andere specialiteiten aan te bieden, zorgt het bedrijf ervoor dat klanten een ruime keuze hebben. Dit diverse assortiment stelt klanten in staat om hun eigen unieke klantenkring te bedienen, waardoor hun concurrentievermogen wordt versterkt en klanttevredenheid wordt bevorderd.

Resultaten en impact:

De toewijding van Dessomville aan authenticiteit, smaak en service heeft haar positie als vertrouwde partner voor wie op zoek is naar uitzonderlijke culinaire ervaringen versterkt. Door een collectie van hoogwaardige producten samen te stellen, het Mi Gusto kwaliteitslabel te creëren en persoonlijke service te bieden, heeft Dessomville een loyale klantenkring opgebouwd die hun toewijding aan excellentie waardeert. De focus van het bedrijf op individualiteit en karakter onderscheidt het van concurrenten, waardoor klanten zich kunnen onderscheiden op de markt en veeleisende klanten kunnen aantrekken. De reputatie van Dessomville als betrouwbare en innovatieve partner blijft groeien, waardoor het bedrijf een leidende positie in de branche inneemt.

Toekomstperspectief:

is toegewijd aan haar voortdurende missie om authenticiteit, smaak en service te leveren. Het bedrijf zal haar assortiment blijven uitbreiden, zodat het de nieuwste culinaire trends en klantenvoorkeuren weerspiegelt. Dessomville zal haar relaties met klanten verder versterken door hen ondersteuning en inspiratie te bieden om te gedijen in hun respectievelijke markten. Door ondernemerschap te omarmen en trouw te blijven aan haar kernwaarden, kijkt Dessomville ernaar uit om haar passie voor fijne vleeswaren en specialiteiten te delen met een steeds groter wordende klantenkring.

Ecommerce oplossing nodig.

Heb jij een product, een e-commerce oplossing nodig. Aarzel dan niet om ons te contacteren wij kunnen helpen met oplossingen op maat van jouw bedrijf te programmeren.
Contacteer

of, contacteer on via email info@code-on.be