Value chain

Value chain een nieuwssite over de supply chain

Value chain is een nieuwssite waar de laatste trends in de supply chain worden gevolgt

valuechain.be de supply chain magazine

Valuechain.be is een toonaangevende autoriteit in België op het gebied van supply chain management, met meer dan 5000 artikelen die het platform zijn reputatie als referentiepunt in de sector hebben bezorgd. Code-on heeft speciaal voor Valuechain een op maat gemaakt hun uitgebreide nieuwsaanbod nog beter te presenteren. Bij deze ontwikkeling lag de focus op het verbeteren van de snelheid en de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van de website.

Verder hebben we via het Wagtail CMSatie van artikelen geoptimaliseerd, maar ook een op maat gemaakt advertentiesysteem ontwikkeld. Deze keuze was logisch, gezien Valuechain zijn eigen advertentieruimte beheert.

Daarnaast hebben we een uitgebreide module ontworpen voor het aanmaken en beheren van evenementen, waar gebruikers zich eenvoudig voor kunnen inschrijven. Het eindresultaat is een snel ladende, gebruiksvriendelijke nieuwswebsite die de unieke waarde van Valuechain in de supply chain-sector versterkt.

Bovendien heeft Code-on een geïntegreerd systeem
voor betalende armee gebruikers toegang krijgen tot exclusieve content en functies. Deze premium accounts bieden niet alleen geavanceerde inzichten in de supply chain-industrie, maar stellen leden ook in staat om het gerenommeerde Valuechain-magazine te ontvangen. Dit magazine, een essentiële bron van kennis en trends in de sector, wordt zowel digitaal als in print aangeboden, waardoor abonnees de flexibiliteit hebben om te kiezen hoe ze op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen. Het systeem voor betalende accounts is naadloos geïntegreerd in de website, waardoor gebruikers gemakkelijk kunnen upgraden en direct kunnen genieten van de extra voordelen.

Neem gerust een account op https://valuechain.be

Wil je ook een website van Code-on

Heb je een intressante website die je wil laten designen door ons. Heb je een specifieke vraag over het bouwen van die website. Aarzel dan niet even met ons contact op te nemen
Contacteer

Of, mail ons op info@code-on.be