Een volledig ERP systeem op maat

ERP op maat van Steen Foodmasters

Elke dag worden er duizenden producten gescand, facturen automatisch verwerkt, dynamische prijzen ingesteld en webshopbestellingen afgehandeld. Wij zijn de ontwikkelaars van deze software!

Groothandel in voedingswaren | Steen Food Masters

Steen Foodmasters is een toonaangevende groothandel in voedingswaren die actief is in zowel Vlaanderen als Nederland. Met een indrukwekkend assortiment van meer dan 20.000 producten kunnen klanten op een veelzijdige selectie rekenen. Elke dag worden er talloze bestellingen geplaatst, die naadloos worden geïntegreerd en verwerkt via het ERP-systeem dat wij op maat hebben ontwikkeld voor deze KMO. Bovendien leveren we gespecialiseerde software voor het scannen en verwerken van alle producten, waardoor we een end-to-end oplossing bieden voor hun bedrijfsprocessen.

Tom__Gilles.original

Een overzicht


Orderpicking

Een gespecialiseerd team is dagelijks bezig met het verzamelen van producten die door klanten zijn aangekocht. Voor dit cruciale proces hebben we een op maat gemaakte applicatie ontwikkeld die draait op Zebra barcodescanners. Deze applicatie stelt ons in staat om real-time voorraadgegevens bij te houden en uitgaande zendingen te monitoren.

Efficiëntie is van het grootste belang bij orderpicking; iedere seconde telt. Vertragingen in dit proces kunnen leiden tot niet-tijdige leveringen. Daarom genereren we automatisch de benodigde documentatie om ervoor te zorgen dat de goederen met het juiste transport worden verzonden.

Het management heeft bovendien de mogelijkheid om de status van de orderpicking live te volgen. Dit maakt het mogelijk om proactief in te grijpen en de workflow van de orderpickers te optimaliseren, indien nodig.

Receptie

Producten komen voortdurend binnen bij Steen Foodmasters en het is essentieel dat deze efficiënt worden verwerkt. Onze software automatiseert dit proces door belangrijke gegevens zoals temperatuur en lotnummers direct uit de GS1-code te halen en te integreren in het systeem.

Webshop

Naast telefonische bestellingen biedt Steen Foodmasters een webshop aan waar klanten hun producten kunnen aanschaffen tegen de juiste prijzen. Bij de ontwikkeling van de webshop lag de nadruk op snelheid en gebruiksgemak. Klanten hebben de mogelijkheid om lopende promoties, hun persoonlijke lijsten en facturen altijd en overal online te raadplegen en bestellingen te plaatsen.

Facturen

De facturering is volledig geautomatiseerd om een vlotte doorstroom te garanderen. Facturen worden automatisch gegenereerd op basis van geplaatste bestellingen en naadloos geïntegreerd in het boekhoudsysteem voor verdere verwerking.

Klantenbeheer

Het is cruciaal dat klanten eenvoudig kunnen worden opgezocht en dat hun bestellingen op een gestructureerde manier worden verwerkt. Onze software zorgt voor een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk klantenbeheersysteem om aan deze behoeften te voldoen.

Support

Bij een geavanceerd systeem als dit is support onmisbaar. Wij staan dagelijks klaar om het team van Steen Foodmasters te ondersteunen. Eventuele problemen worden snel en efficiënt opgelost om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Conclusie

Steen Foodmasters had enkele jaren geleden al een webshop door ons laten ontwikkelen, wat het vertrouwen versterkte om verdere digitalisering van hun bedrijf aan ons toe te vertrouwen. Na het evalueren van bestaande oplossingen kozen ze voor een op maat gemaakt systeem door Code-on. Dit biedt Steen Foodmasters de flexibiliteit om hun bedrijf te laten groeien op een manier die het beste bij hen past.

Een ambitieus project zoals dat voor Steen Foodmasters is ongetwijfeld een uitdaging. Echter, door een combinatie van sterke samenwerking, wederzijds vertrouwen en een flinke dosis volharding, kunnen we uitzonderlijke resultaten bereiken.

Rectangle_25_1.2e16d0ba.fill-260x260-c100.format-webp
Hilde K
project manager

Django web applicatie laten maken?

Zoek je een bedrijf dat een Django web applicatie kan maken. Wij zijn Django specialisten en bouwden reeds verschillende SaaS en web apps met Django. Laten we samen de uitdaging aan gaan!
Contacteer ons

Neem contact op met ons.