E-COMMERCE WEBSITE

Wintersport Boekingsplatform voor skivakanties in grote groepen

wintersport

OVERZICHT

Wintersport is een webplatform dat zich richt op gezinnen en grote groepen die een skivakantie willen boeken. Elk lid van een groep kan het aantal reizigers kiezen waarvoor hij wil betalen. Alleen voor zichzelf? Voor twee personen of voor een hele groep van 10 reizigers? Dit platform maakt het allemaal mogelijk. Wintersport.com is aantrekkelijk vormgegeven, gebruiksvriendelijk en geeft zijn klanten volledige vrijheid bij het boeken. Code-on is de ontwikkelingspartner in het ontwikkelen en verdere ontwikkeling van de site.

Technology

Django, Python, API connection

Services

Design, Webdevelopment

item.alt

Design

Onze belangrijkste ontwerpdoelen waren om een ​​visueel eenvoudig ontwerp te creëren met een soepele gebruikerservaring tijdens het boekingsproces. Zo kan men eenvoudig groeps boekingen maken en vrienden uitnodigen om deel te nemen.

item.alt

Webdevelopment

We hebben niet alleen de backoffice van het boekingsplatform ontwikkeld en ontworpen, maar ook API-verbindingen met Intercom, Mailchimp en Mollie geïmplementeerd. Daarnaast ontwikkelen we ook een API voor wintersport.

item.alt

Frontend

De website is ontworpen door Code-on met oog voor het doelpubliek dat Wintersport wil bereiken.

De Uitdaging

Het boeken van een skireis voor een groep heeft vele hindernissen te overwinnen. Complex in de back-end, moet het vereenvoudigd worden in termen van UI en UX. Op het platform kunnen wintersporters naast de accomodatie ook vele extra's boeken (husky rit, helikopter etc...). Elk van de leden van een groep kunnen dit voor zich zelf regelen. Wintersporters kunnen uitnodigingen verzenden met een link naar een boeking, zodat hun vrienden boeken en dezelfde reis betalen met dezelfde voorwaarden.

wintersport-offers
Bekijk project arrow

SAAS PLATFORM

Husky Marketing Planner

husky_laptop.png
Bekijk project arrow
barbecook_laptop
Bekijk project arrow

CMS

Lago Zwembaden

lago_laptop