"CMS WEBSITE"

Speelpunt Website voor een speeltuin

speelpunt-homepage

OVERZICHT

Speelpunt is een recent geopende indoor speeltuin voor kinderen tot 14 jaar. Het bevindt zich in het oude stedelijke zwembad van zwevegem en is een initiatief van Lago. Door de goede samenwerking met Lago voor de websites van hun hun zwembaden zijn wij uiteraard ook de partner die de website van Speel. konden maken.

Technology

Wagtail, Python

Services

Web-design, Web-development, Project management

item.alt

Design

Speel. Is ontworpen in samenwerking met Lago door onze designster. De website moest aantrekkelijk zijn voor de ouders maar ook voor de kinderen. Door het gebruik van illustraties, passende kleurren is het uiteindelijke ontwerp een mooi geheel geworden.

item.alt

CMS

Wij kozen voor Wagtail CMS. Wagtail is een Python Django gebaseerde CMS die uitermate geschikt voor content sites. Wagtail is eenvoudig te beheren door de webmaster die zonder IT kennis aan de slag kan. Je kan zelf pagina's, content blokken en SEO optimaliseren.

item.alt

Web development

Ieder project bij Code-on is steeds team work. Dit met de klant, designer, frontend en backend ontwikkelaars. Het resultaat is een robuste mooi ogende website die vele jaren zal meegaan voor de organisatie.

Bekijk project arrow

E-COMMERCE WEBSITE

Wintersport

wintersport_laptop.png
Bekijk project arrow

SAAS PLATFORM

Husky Marketing Planner

husky_laptop.png
Bekijk project arrow
barbecook_laptop