SAAS PROJECT

Eguide gidsen planner

Eguide is gemaakt voor de gidsen organisaties. Het is een volledige administratieve tool die zowel gidsen inplant alsook rondleidingen laat boeken via diverse kanalen.

homepage_eguide.width-1000.format-webp

Eguide

Eguide is ontwikkeld voor gidsorganisaties. Het is een compleet administratief hulpmiddel waarmee gidsen hun beschikbaarheid kunnen plannen en klanten rondleidingen kunnen boeken via verschillende kanalen. Het is ontwikkeld vanwege de vraag naar een systeem dat alles kan bieden wat gidsorganisaties nodig hebben. Betalingen, facturatie, planning, kalender, API voor de website, evenementen - Eguide heeft het allemaal.

group.2e16d0ba.fill-1280x994-c100

Eguide is een reserveringstool voor gidsen die tourgidsorganisaties helpt bij het beheren van hun boekingen, gidsen, middelen, betalingen en facturen. Het biedt een schaalbaar prijsplan dat geschikt is voor bedrijven van verschillende groottes, evenals een gidsenportaal waarmee gidsen toegang hebben tot hun eigen gegevens en programma. Eguide biedt ook een website-service en een API voor integratie van e-guide met uw eigen website of CMS-systeem.

Eguide is een reserveringstool voor gidsen die tourgidsorganisaties helpt bij het beheren van hun boekingen, gidsen, middelen, betalingen en facturen. Het biedt een snelle weergave van aankomende rondleidingen en eenvoudige planning van uw boekingen en gidsen. Het stelt u ook in staat om allerlei soorten rondleidingen te beheren, van sightseeing tot wandelen en fietsen. Eguide biedt een schaalbaar prijsplan dat geschikt is voor bedrijven van verschillende groottes, van klein tot groot. U kunt een gratis proefperiode starten en op elk moment annuleren. Elke gids heeft toegang tot zijn of haar eigen portaal met hun gegevens en programma. Ze kunnen eenvoudig een toegewezen rondleiding accepteren of weigeren en de status van de rondleiding markeren. Eguide biedt ook een website-service en een API voor integratie van e-guide met uw eigen website of CMS-systeem. U kunt links toevoegen naar de boekingspagina's van e-guide of vragen om een naadloze integratie met behulp van de API. U kunt ook e-guide vragen om een unieke aangepaste website met een CMS te bouwen voor uw rondleidingen en evenementen. Eguide is een krachtige tool voor al uw administratieve werkzaamheden en de boekingservaring van uw klanten.

Feature List

Configurable tours

All your bookable tours in one place. Easy to manage and to book.

Payment management

You decide when and how you get paid for your services. Keep track of all payment statuses.

Bookings management

Assign and plan your tours by appointing the matching guide to each tour.

Events

Organise and allow people to subscribe to an event. Manage all communications about the event with e-guide.

Guide portal

Give your guides access to their own guide portal. So they can keep track of their work and payments.

Run your website

Run our frontend API on your tour guide organisation website so you can easily process the online bookings.