SAAS applicaties

Op maat geschreven SAAS

Ontwikkel samen met ons jouw SaaS-applicatie

SaaS Applicaties

Wanneer je software als een dienst wilt verkopen noemen we dat een SaaS applicatie (Software as a Service). Een startup kan zo bijvoorbeeld een welbepaalde dienst leveren of een bestaand bedrijf kan met SaaS een online dienst verkopen. Code-on heeft verschillende SaaS applicaties gemaakt. Deze applicaties zijn redelijk intensief om te maken, omdat er vele honderden zoniet duizenden mensen van gebruik moeten kunnen maken. Daarom heb je hiervoor de juiste programmeurs nodig.

  • MVP (minimal viable product) consulting
  • UI & UX optimalisatie
  • Startup mogelijkheden
  • Consulting en haalbaarheidsstudie
  • REST API ontwikkeling
  • Python, Django, Flask, Mysql, Postgresql, Django Ninja

SaaS applicaties ontwikkelen

Prototyping

We ontwerpen samen met de klant een prototype om te kijken hoe de applicatie kan werken

MVP

Minimal viable product is de beste manier om jouw product te testen op de markt. We kijken naar het minimum dat nodig is om de applicatie te laten werken. Dan kan het product snel naar de markt en kunnen we leren van mogelijke problemen.

ROI

We kijken samen met de klant hoe we een return op investment kunnen bedenken

Analytics

We analyseren hoe de applicatie gebruikt wordt en maken een dashboard met metrics zoals MMR, Churn rate, ARR ... of we sluiten de applicatie aan op een analyse tool.

Monitoring

We houden monitoring tools op de applicatie. Zodat iedere bug via Sentry of load times gemeld wordt. Zo zijn we altijd op de hoogte van mogelijke problemen en spelen we kort op de bal om deze op te lossen

Python + VUE + API

Met Python kunnen we zorgen voor een backoffice om U tegen te zeggen. Met Vue zorgen we ervoor dat jouw frontend super smooth zal werken. Daarvoor ontwikkelen we API, die indien nodig ook aan derde partijen kan gegeven worden.

SaaS applicaties

Het maken van SaaS applicaties is misschien wel het meest veeleisende. UI/UX moet perfect zijn. De software code moet goed in elkaar zitten met veel aandacht voor randvoorwaarden en onderhoud. Het aantal tests dat geschreven wordt moet steeds uitgebreid van tevoren worden doordacht. Daarnaast moet je er steeds nauwkeurig over nadenken welke features je toevoegt, en waarom. Waar in andere gevallen je misschien snel een checkbox zet, kan dat bij SaaS niet zomaar, omdat alle functionaliteiten steeds duidelijk en gestructureerd moeten zijn voor de gebruiker. In Code-on vind je een partner die samen met jou kritisch nadenkt over iedere feature, en zo bouwen we het SaaS project samen gestaag op...

saas_applicatio.2e16d0ba.fill-1408x924-c100.format-webp

SaaS applicaties ontwikkelen

Heb je een idee voor een SaaS applicatie bespreekt dat vrijblijvend met ons. We kunnen dan samen nadenken over de mogelijkheden en haalbaarheid van jouw project.
Contacteer

contacteer ons via email info@code-on.be