TAILOR-MADE SOFTWARE

An ERP tailored to your needs

The ideal ERP system, is tailored to your business

Enterprise Resource Planning, van voorraadbeheer tot geïntegreerd softwaresysteem

ERP staat voor Enterprise Resource Planning en een ERP - systeem is kort gezegd het softwaresysteem dat je toelaat om producten, diensten, medewerkers en alle andere resources binnen jouw bedrijf op een overzichtelijke en gestructureerde manier te managen.

Het kan dus gezien worden als een geïntegreerd softwareprogramma dat je helpt om alle facetten van het bedrijf onder controle te houden zonder verloren te raken in een veelheid aan tools.

Wil je bijvoorbeeld aan voorraadbeheer doen, waarbij je het FIFO, LIFO of Just-In-Time principe toepast en wens je dit alles dan nog eens te integreren met je kassasysteem of andere administratieprogramma’s? Dan is een solide ERP systeem dat je helpt bij het logistiek management in jouw bedrijf hetgeen je nodig hebt.

ERP systemen op maat

Op het Internet zijn er heel wat standaard ERP systemen te vinden die je gewoon kan aankopen en implementeren in je bestaande bedrijfsprocessen. Maar is dat de meest efficiënte manier? Als je bedrijfsprocessen volledig op punt staan en dus een maximale efficiëntie bereikt hebben én als de activiteiten die je bedrijf uitoefent daarbij nog eens vrij ‘standaard’ zijn, dan wel.

Wat als je het gevoel hebt dat er nog teveel administratieve omwegen worden gemaakt en je dus gerust wat raad kan gebruiken over hoe het efficiënter kan? Of wat als de activiteiten van je bedrijf té uniek zijn om in een voorgemaakt ERP systeem te pompen? Een op maat gemaakt ERP systeem zal aanvankelijk een grotere kost met zich meebrengen maar moet als een investering gezien worden. Als je door die eenmalige uitgave plots efficiënter, sneller en foutlozer te werk kan gaan, kan je niet spreken van geldverspilling maar van een slimme investering in de toekomst. En laat dat nu net zijn waar het buzzword ‘innoveren’ om draait.

Code-on optimaliseert bedrijfsprocessen

Bij Code-on houden we ervan om te filosoferen over hoe het beter kan zonder het te houden op praatjes maken en vage ideeën spuwen. We analyseren bedrijfsprocessen, trachten ze samen met de klant te optimaliseren en gaan aan de slag om een ERP-systeem te ontwikkelen dat de ondersteuning biedt die nodig is. Niet meer, niet minder.

Interesse? Kom bij ons op de koffie en bereid je voor op een digitale revolutie binnen jouw onderneming.

Django web applicatie laten maken?

Zoek je een bedrijf dat een Django web applicatie kan maken. Wij zijn Django specialisten en bouwden reeds verschillende SaaS en web apps met Django. Laten we samen de uitdaging aan gaan!
Contacteer ons

Neem contact op met ons.