OPTIMALISEER

SEO optimalisatie service

Hoger in Google verschijnen. Wij helpen graag.

SEO is vooral kwalitatieve content maken.

seo.width-500

SEO (search engine optimalisatie) lijkt soms wel een toverwoord. Maar wat is eigenlijk SEO en hoe kan je daarmee scoren op internet?

Welnu, Google en andere zoekmachines trachten het internet - waaronder jouw website - te begrijpen. Daarvoor kijken ze naar de structuur van de website: titels, url's, meta titel, bold, italic. Google bekijkt welke woorden er gebruikt worden en hoe die semantisch passen in jouw website structuur. Zo krijgt de zoekmachine een goed beeld van wat de site doet. Vergeet echter niet dat de AI van Google dit doet. Daarom moet je goed nadenken welke woorden je gebruikt en waar je ze plaatst. Dit kan de AI helpen de tekst begrijpelijker te maken.

Maar opgelet. Google AI kan tegenwoordig heel goed zien wanneer teksten niet geschreven zijn voor jouw doelgroep. Wees daarom voorzichtig en schrijf geen teksten om de Google AI te plezieren maar schrijf vooral voor jouw doelgroep en gebruik geen oude en verkeerde trucjes zoals keyword stuffing en andere minder goede praktijken die op termijn een negatieve invloed hebben op je website ranking. Onthoud ook steeds dat Google ieder jaar zijn engine update en verbetert. Trucjes die vandaag werken kunnen morgen genadeloos afgestraft worden waardoor je zakt in de Google ranking.
Schrijf daarom steeds voor jouw publiek en bedenk samen met de webdesigner een goede structuur van je website. Zorg steeds dat je regelmatig kwalitatieve content aanmaakt, dat gaat op de lange termijn het meest belonen.

Rule of the thumb: wat jouw doelgroep goed vindt, zal Google ook goed vinden. Bijvoorbeeld een snelle laadtijd van de pagina, een duidelijke structuur etc... Wij helpen graag met het aanmaken van content van redactioneel hoogwaardige kwaliteit voor jouw website.

Technische SEO optimalisatie

Naast het schrijven van SEO gedreven content heb je ook technische SEO. Code-on zorgt ervoor dat de website die wij maken technisch volledig in orde is voor een goede SEO ervaring. Dat betekent dat we zorgen voor de juiste meta titel en met beschrijving velden, de H1, Server Side Rendering (SSR) in geval van headless CMS, paginastructuur, schema.org waar nodig, Google webmastertools, canonical links, sociale media velden, alt attribute voor afbeeldingen, page speed, Google lighthouse analyse, en SEO scan op mogelijk vergeten problemen op de website.

Het is steeds een hele boterham zo'n SEO optimalisatie in goede banen te leiden, maar je kunt er gerust op zijn dat we jou een uitstekende SEO ervaring bieden. En waarom niet samenwerken met ons voor het regelmatig aanvullen van content op je website?

SEO service

Wagtail

Wagtail leent zich uitstekend voor SEO

Snel

Wij bouwen websites headless. Dat betekent dat je website met Vue en Nuxt supersnel wordt

Copywriting

Onze ervaren copywriter kan al je teksten redigeren of herschrijven

Structuur optimaliseren

We zorgen ervoor dat de HTML structuur optimaal is

Schema.org

Dankzij schema.org wordt je website nog duidelijker voor Google

Analyze

Wij analyseren samen op welke woorden je gevonden wordt en optimaliseren dit nog verder

Content is king. Vroeger zei men: wie schrijft, die blijft, nu is het: wie schrijft, wordt gevonden. Ik bekijk graag je teksten en schrijf vanuit mijn journalistieke achtergrond over een veelheid aan onderwerpen

Rectangle_25.2e16d0ba.fill-260x260-c100.format-webp
Jan Dirk
Copywriter/Journalist

Content voor jouw website

Wil je een website bouwen met sterke content zodat deze goed gevonden wordt? Wij schrijven en upgraden jouw content op regelmatige tijdstippen zodat je met gerust hart aan je bedrijf kan werken.
Contacteer ons

Of, contacteer ons via email info@code-on.be