COPYWRITING MET WAGTAIL

Website maken met copywriter

Copywriting met Wagtail is eenvoudig gemaakt. Wagtail stelt je in staat om snel en effectief samen te werken met de copywriter.

Hoe krijg je bezoekers naar je website?

Heb je een website, een goed product of dienst, maar nauwelijks bezoekers op je website? Of heb je veel bezoekers maar weinig conversie? Misschien ligt het aan de copywriting. Om dit probleem op te lossen, heb je content nodig, de juiste content, op je website. Want al die pagina's zorgen voor een betere en vooral bredere score bij Google. Elke pagina kan ervoor zorgen dat een potentiële klant op je website belandt. Daarom is het motto "content is king" tegenwoordig meer waar dan ooit. Maar let op. Content moet gemaakt worden voor je potentiële klanten en niet voor de Google-zoekmachine. Anders besteed je veel budget aan het binnenhalen van bezoekers die niet converteren. Daarom moet je altijd pagina's maken die gaan over je product, dienst of bedrijf. Het liefst zijn het pagina's die deelonderwerpen van je bedrijf uitleggen. Begin dus geen nieuwssectie om nieuws te brengen over de branche waarin je actief bent, want dat is niet je kernactiviteit. Dus wat doe je dan? Schrijf pagina's over je product of dienst en licht de verschillende aspecten hiervan uit. Op deze manier kun je elke perspectief belichten. Andere ideeën kunnen zijn: artikelen over hoe jouw gebruikers je product ervaren.

Wil je een copywriter inhuren?

Het is een goed idee om een copywriter in te huren. Iemand met een vlotte pen die teksten goed kan structureren, kan goud waard zijn voor je bedrijf. Google beoordeelt teksten op hun leesbaarheid. Hoe beter een tekst aansluit bij wat gebruikers willen lezen, hoe hoger Google je zal plaatsen in de zoekresultaten. Daarom moet je altijd schrijven voor je eindklant en niet voor de AI van Google.

Hoe werk je samen met een copywriter en Wagtail?

wagtail_moderatie.width-500

Wagtail heeft een machtigingssysteem waarmee je verschillende personen toegang kunt geven tot het CMS. Met het ingebouwde workflowsysteem is het mogelijk om teksten te publiceren via een proces. Je kunt dit proces eenvoudig zelf opzetten. Iemand schrijft een tekst -> iemand verbetert de tekst -> iemand keurt de tekst goed -> iemand publiceert de tekst. Dit is gemakkelijk te organiseren via Wagtail. Dit betekent dat je een tekst kunt schrijven en via het CMS aan je copywriter kunt vragen om de tekst te optimaliseren. In Wagtail is het zo eenvoudig dat je gewoon een tekst kunt markeren voor bewerking en je copywriter automatisch een e-mail ontvangt met het verzoek om de tekst te behandelen.

Vertalen met Wagtail CMS

Om het voor je copywriter nog eenvoudiger te maken om teksten naar een andere taal om te zetten, gebruiken wij bij Code-on Deepl. Deepl helpt bij het automatisch vertalen van de teksten. Dit bespaart je copywriter veel tijd. Immers, de tekst die je hebt geschreven wordt volledig en automatisch vertaald. De vertaling is tegenwoordig redelijk nauwkeurig, maar het vereist nog steeds menselijke interventie om de puntjes op de i te zetten.

Contentdiensten

Redactie

Uw teksten worden altijd bewerkt voordat ze worden gepubliceerd

Contentcreatie

Content wordt geschreven op maat van het bedrijf.

Scan

We scannen uw website op hiaten

Regelmatige blog of nieuws

Onze contentcreator neemt regelmatig contact op en voegt een artikel toe met journalistieke kennis en vaardigheid

Case-studies

Als u een grote klant of een bijzonder geval heeft dat u volledig wilt benadrukken, zullen we uw klant interviewen en een bijbehorend artikel schrijven

Workflow

Met Wagtail CMS stellen we een workflow in, zodat u altijd eenvoudig alle teksten naar de copywriter kunt doorsturen en zelf kunt goedkeuren.

Content voor jouw website

Wil je een website bouwen met sterke content zodat deze goed gevonden wordt? Wij schrijven en upgraden jouw content op regelmatige tijdstippen zodat je met gerust hart aan je bedrijf kan werken.
Contacteer ons

Of, contacteer ons via email info@code-on.be