Hoe krijg je bezoekers op jouw website?

Heb jij ook een website, een goed product of een service maar nauwelijks bezoekers op jouw website? Of heb je wel veel bezoekers maar weinig conversie? Misschien komt dat door de copywriting.

Om dit probleem op te lossen heb je content nodig, de juiste content, op jouw website. Want al die pagina's zorgen wel degelijk voor een betere en vooral een bredere score bij Google. Iedere pagina kan namelijk ervoor zorgen dat een potentiële klant op jouw website terechtkomt. Daarom is het motto "content is king" meer dan ooit waar dezer dagen.

Maar opgelet. Content moet gemaakt worden voor jouw potentiële klanten en niet voor de Google zoekmachine. Anders spendeer je veel budget om bezoekers te krijgen die niet converteren. Daarom moet je altijd pagina's maken die gaan over jouw product, dienst of bedrijf. Liefst zijn het pagina's die deelaspecten van jouw bedrijf uitleggen. Dus start geen nieuwsredactie om nieuwtjes te vertellen over de industrie waar je in zit omdat dit niet jouw core business is. Wat dan wel doen? Schrijf pagina's over jouw product of dienst en spin de deelaspecten hiervan uit. Je kan zo ieder perspectief aan bod laten komen. Andere ideeën kunnen zijn: artikelen over hoe jouw gebruikers jouw product ervaren.

Copywriter inhuren?

Het is een goed idee om een copywriter in te huren. Iemand met een vlotte pen die teksten goed kan structureren kan goud waard zijn voor je onderneming. Google beoordeelt namelijk teksten op hun leesbaarheid. Hoe beter een tekst aansluit bij wat gebruikers willen lezen, hoe hoger Google je zal zetten in zijn page ranking. Daarom moet je te allen tijde schrijven voor je eindklant en niet voor de AI van Google.

Hoe werken met een copywriter en Wagtail?

wagtail cms moderatie

Wagtail heeft een rechten systeem waardoor je verschillende mensen kunt toelaten tot het CMS. Met het ingebouwde workflow systeem is het mogelijk om teksten via een proces te laten publiceren. Dit proces kun je zelf eenvoudig opzetten. Iemand schrijft een tekst -> iemand verbetert de tekst -> iemand keurt de tekst goed -> iemand publiceert de tekst. Dit is makkelijk te organiseren via Wagtail. Dat betekent dat jij een tekst kunt schrijven en via het CMS jouw copywriter kan vragen de tekst te optimaliseren. In Wagtail is het zo eenvoudig dat je een tekst gewoon kunt markeren om te redigeren en jouw copywriter krijgt dan automatisch een mailtje met de vraag de tekst te behandelen.

Vertalen met Wagtail CMS

Om het jouw copyrwriter nog makkelijker te maken om teksten naar een andere taal om te zetten, gebruiken wij bij Code-on Deepl . Deepl zal helpen met de teksten automatisch te vertalen. Dat levert een serieuze tijdbesparing op voor jouw copywriter. Immers de tekst die jij geschreven hebt wordt volledig en automatisch vertaald. De vertaling is tegenwoordig redelijk accuraat, maar het vraagt nog wel een menselijke interventie om de puntjes op de i te zetten.

Content diensten

Redigeren

Jouw teksten worden steeds geredigeerd vóór publicatie

Content creatie

Content wordt op maat van het bedrijf geschreven.

Scan

Wij scannen jouw website op hiaten

Regelmatig een blog en nieuws

Onze content maker neemt regelmatig contact op en gaat met journalistieke kennis en kunde een artikel toevoegen

Case studies

Heb je een grote klant of een speciale case die je volledig wilt uitlichten, dan gaan we jouw klant interviewen en schrijven een bijbehorend artikel

Workflow

Met Wagtail CMS zetten we een workflow op, zodat jij steeds alle teksten eenvoudig kunt doorsturen naar de copywriter en deze zelf kan goedkeuren.