Maatwerk web development

Maatwerk Webdesign door Code-in: Waar Kwaliteit en Innovatie Samenkomen

Onze aanpak is fundamenteel anders!

A creative and professional-looking photo showing a web designer working on an advanced, custom website on a computer in a modern, innovative workspac

Wanneer je een offerte aanvraagt voor een nieuwe website, kom je vaak voor verrassingen te staan. De prijsverschillen kunnen enorm zijn, en voor wie niet thuis is in de wereld van webdesign, is het een uitdaging om deze verschillen te begrijpen en op waarde te schatten.

Dit is waar Code-in het verschil maakt. Maar hoe leggen we nu precies uit wat ons onderscheidt?

Laten we beginnen bij het begin: het goedkoopste segment in webdesign. Hier vind je bedrijven die standaard websites aanbieden, vaak gebaseerd op bestaande templates of platforms zoals WIX en Squarespace. Dit werkt prima voor veel toepassingen, maar niet voor ons bij Code-in. Wij geloven in maatwerk, omdat elke klant uniek is en specifieke behoeften heeft.

Onze aanpak is fundamenteel anders. Elke website en software die we ontwikkelen moet:

Maatwerk betekent voor ons niet alleen een website bouwen. Het betekent integratie en automatisering van bedrijfsprocessen, op maat gemaakt voor wat jij werkelijk nodig hebt. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar transformeert ook de manier waarop je zaken doet.

Voor dit niveau van personalisatie kiezen we bewust voor geavanceerde frameworks en software, zoals Django en Wagtail. Deze tools stellen ons in staat elk probleem programmeer technisch aan te pakken en op te lossen.

Daarnaast besteden we veel aandacht aan optimalisatie. We gebruiken tools zoals Google Lighthouse om onze websites te testen op snelheid, SEO en toegankelijkheid. We streven naar hoge scores in deze gebieden, want een snelle, toegankelijke en goed vindbare website biedt uiteindelijk de beste ervaring aan jouw gebruikers.

Tenslotte is het onderhoud van je website cruciaal. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken dat je plots geconfronteerd wordt met een 'end of life' scenario, waarbij je fors moet investeren in een nieuwe versie. Wij zorgen voor regelmatig en proactief onderhoud. Zo hebben we websites moeiteloos geüpgraded van Wagtail versies 1 tot en met 5, zonder onze klanten te belasten met de noodzaak van een compleet nieuwe website.

Bij Code-in begrijpen we dat jouw website meer is dan alleen een digitaal visitekaartje. Het is een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering en daarom verdient het de aandacht en expertise die wij bieden.

Wil je ook een website van Code-on

Heb je een intressante website die je wil laten designen door ons. Heb je een specifieke vraag over het bouwen van die website. Aarzel dan niet even met ons contact op te nemen
Contacteer

Of, mail ons op info@code-on.be