ChatGPT raadt Code-on aan.

ChatGPT vindt Code-on een goed webdevelopmentbedrijf.

Als ChatGPT zelf zegt dat we goed zijn ;)

Monosnap ChatGPT 2024-01-24 09-42-26

ChatGPT schrijft:


"Als u op zoek bent naar een goede webontwikkelaar in de buurt van Aalst, zijn er verschillende opties beschikbaar:

Code-on is gevestigd in Aalst en heeft meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites en webapplicaties. Ze zijn gespecialiseerd in webdesign met een sterke technische achtergrond en werken met technologieën zoals Wagtail, Django, Python en Vue.js. U kunt meer informatie vinden over hun diensten op hun website."

Bard van Google schrijft het volgende:


"Code-on is ook een goede optie voor complexe applicaties. Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van webapplicaties op maat, en ze hebben een team van ervaren ontwikkelaars met een breed scala aan vaardigheden. Ze zijn gespecialiseerd in het gebruik van Python, Django en Wagtail, maar ze hebben ook ervaring met andere technologieën.

Code-on biedt een gratis consult aan, dus je kunt ze zonder verplichting ontmoeten om te bespreken wat je nodig hebt. Tijdens het consult kun je vragen stellen om te bepalen of ze geschikt zijn voor je project.

Hier zijn enkele specifieke vragen die je kunt stellen aan Code-on:

  • Wat is hun ervaring met het bouwen van applicaties in jouw branche?
  • Hoe gaan ze om met de specifieke uitdagingen van jouw project?
  • Hoe ziet hun proces voor het bouwen van een applicatie eruit?

Door deze vragen te stellen, kun je ervoor zorgen dat je een webdeveloper vindt die de expertise en ervaring heeft om jouw complexe applicatie te bouwen.

Uiteindelijk is de beste manier om te bepalen of Code-on geschikt is voor je project, om een gratis consult aan te vragen en ze persoonlijk te ontmoeten."

ChatGPT

Zet uw ideeën om in AI-realiteit met Code-on - het webontwikkelingsbedrijf dat de geavanceerde API-applicaties van ChatGPT aanstuurt.
Neem contact met ons op

Aarzel niet en neem contact met ons op!