Meer dan 10 jaar ervaring

Webdesign Aalst

Een webdesign bureau met webdevelopment skills

making_websites.width-500

Webdesign met veel webdevelopment

Code-on is gevestigd in Aalst aan de Sint-Jobstraat. We hebben reeds meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van websites en web applicaties. Klanten kiezen ons om onze technische skills, want bij veel websites komt meer kijken dan alleen leuke designs. Een website heeft een centrale rol binnen het bedrijf, zeker als er e-commerce of API aansluitingen moeten zijn. De webdevelopers van Code-on kunnen veel aan en zullen je met hun vakkennis en inzichten steeds op authentieke wijze helpen. Meer nog met Wagtail en Django, Python en Vue krijg je het beste wat de web development wereld te bieden heeft. Jouw website wordt daardoor de beste.

Waarom Code-on als webdesign bureau?

Code-on is een webdesign bureau met een sterke technische achtergrond. Een website moet veel meer zijn dan een mooi plaatje. Hij moet vooral werken voor jouw onderneming. Klanten komen naar Code-on omdat ze weten dat als er meer nodig is dan een website, wij er voor hen zijn. Het bouwen van API of webapplicaties en integraties met je website is voor ons geen enkel probleem. Wij beschikken over die development skills.

webdesign-burea-code-on-aalst.width-800

Website met Wagtail

Wij bouwen onze websites met de nieuwste generatie CMS. Deze kunnen we headless bouwen om voor de gebruiker een supersnelle website ervaring te creƫren. Want een website bouwen doe je nu met frontend technologie zoals VUE en Nuxt.

Lees meer over Wagtail

Web applicaties met Django

Code-on is een referentie op het gebruik van Django. Django is het web framework om applicaties mee te bouwen. Om dit nog een beetje beter te maken hebben wij het open source Django-Ninja gebouwd. Zo bouwen we supersnel de nodige API en frontend mogelijkheden voor jouw web applicatie.

Lees meer over Django

Waar in Aalst

Het kantoor van Code-on is gelegen in Aalst bij het oude Kapucijnen klooster. We zitten dan ook op een toepasselijk naam Sint-Jobstraat 155 A. Het is prachtige plek in Aalst. Dit op 5 minuten van de E40. Kom gerust eens langs voor kopje koffie en jouw project te bespreken.

Wil je ook een website van Code-on

Heb je een intressante website die je wil laten designen door ons. Heb je een specifieke vraag over het bouwen van die website. Aarzel dan niet even met ons contact op te nemen
Contacteer

Of, mail ons op info@code-on.be