WEBSITE SOCIAL NETWORK

Sp.a een politieke website Een sociaal netwerk platform voor een politieke partij

spa-homepage

WEBDEVELOPMENT VOOR SP.A

Elke politieke partij is voortdurend aan het evolueren en verandert door de tijd heen. Tegenwoordig betekenen veranderingen vaak dat ze politieke ideeën vertegenwoordigen en deze online delen.
Sinds 2005 bouwt Code-on website voor de sp.a websites. Sinds 2015 hebben wij gebouwd aan een sociaal platform voor sp.a.
Het resultaat was een complete oplossing voor haar activiteiten met verschillende modules zoals een nieuwsbriefbuilder, analysetool, leden accounts, verkiezings pagina's, afdeling pagina's en nog veel meer.

Technology

Django, Python, API

Services

UX design, management, back-end, support

item.alt

Nieuwe look en feel

In het begin van 2018 werden we vanwege de rebranding van de partij uitgedaagd om de frontend van de website helemaal opnieuw te maken zodat deze in het nieuwe beeld zou passen. We zijn erin geslaagd om het redesign van het sociale netwerk in een beperkte hoeveelheid tijd te introduceren.

item.alt

Front-end

We bieden onze klant een snelle, maar hoogwaardige front-end ontwikkeling met micro-interacties, noodzakelijk voor een soepele ervaring binnen het netwerk

item.alt

Web development

Naarmate elk project evolueert en groeit, kan het complexer worden. Ongeacht het aantal functies dat nodig is om het te implementeren, het is ook belangrijk voor ons om de website stabiel te houden en perfect te laten werken.

Uitdaging

Het belangrijkste doel van de website voor sp.a was om de partij te helpen zijn politieke kracht te ontwikkelen door de partij zelf en haar leden online te presenteren en te promoten. Het moet een van de manieren zijn om de interesse van burgers in het algemeen te stimuleren en meer deel te nemen aan politieke activiteiten en evenementen.
Net als in elk sociaal netwerk, krijgen gebruikers hun sociale profiel, kunnen ze berichten plaatsen en delen, en commentaar plaatsen. Het is ook mogelijk om bepaalde afdelingen of politici te volgen en updates in de persoonlijke feed te ontvangen. Elke afdeling heeft eigen managementtools om de ideeën van sp.a te promoten.
Code-on biedt continue ondersteuning en ontwikkeling om de huidige website te verbeteren en nieuwe functionaliteit te bouwen om aan de behoeften van de partij te voldoen.

spa-profile

Nieuwsbrief module

Een van de manieren om een ​​groter publiek te bereiken en de volgers op de hoogte te houden, is het versturen van nieuwsbrieven. Code-on heeft speciaal voor dit doel een op maat gemaakte module geïntegreerd. Elke afdeling of sp.a-lid is in staat om zelf een eigen nieuwsbrief samen te stellen, inclusief de laatste artikelen, aankomende evenementen en petities. De module maakt het mogelijk om de datum en tijd van het versturen van een nieuwsbrief in te plannen en om de abonnees te beheren.

spa-newsletter

Artikel bouwer

Sociaal netwerken gaat niet alleen over het leuk vinden, delen en reageren. Voor een politieke partij is het ook een geweldig hulpmiddel om gemakkelijk en snel nieuws te communiceren en de volgers te informeren over de nieuwste gebeurtenissen. Daarom hebben we een artikelbouwer geïntegreerd op basis van het CMS-principe. Artikelen, evenementen of petities posten was nog nooit zo eenvoudig!

spa-article-edit
Bekijk project arrow

E-COMMERCE WEBSITE

Wintersport

wintersport_laptop.png
Bekijk project arrow

SAAS PLATFORM

Husky Marketing Planner

husky_laptop.png
Bekijk project arrow
barbecook_laptop