"E-COMMERCE CRM"

Gentse Gidsen Website- en CRM-ontwikkeling voor een gidsenorganisatie

home-gg

OVERZICHT

Gentse Gidsen is een bekende organisatie die jaarlijks vele duizenden gids rondleidingen organiseert in Gent, België. Ze richten zich niet alleen op de lokale bevolking, maar ook op toeristen. Daarom hebben ze genoeg gidsen die verschillende talen spreken. Het beheren van reserveringen moest gestroomlijnd worden, vandaar dat Gentse Gidsen ons een verzoek heeft gedaan om op maat geschreven gidsen boekingsplatfom te bouwen met bijhorende website.

Technology

Django, Bootstrap, API connection

Services

Web development, Design, Project Management, Testing

item.alt

Adminstratief

Het backend platform werd ontwikkeld op maat zodat het aansluit bij de werking van Gentse Gidsen. Hierbij moest rekening gehouden worden dat er verschillende vrijwilligers gebruik moeten maken van Gentse Gidsen.

item.alt

Frontend

Vrijwel elke e-commerce website zou bruikbaar moeten zijn op mobiele apparaten in deze moderne tijden. De website voor Gentse Gidsen was geen uitzondering.

item.alt

Web development

Tijdens het ontwikkelingsproces hebben we de agile methode gebruikt om de website en het boeking platform in sprints te bouwen, wat betere kwaliteit van het eindproduct garandeert. Dit type methodologie vermindert het risico op het creëren van verschillende bugs en fouten en laat ons stapsgewijs elk onderdeel van het product stap voor stap bouwen, testen en "polijsten".

De Uitdaging

Online boeken is tegenwoordig de standaard geworden. In de afgelopen jaren boeken en reserveren steeds meer bedrijven en individuen online tours in plaats van een schriftelijk verzoek in te dienen of een telefoontje te plegen. Gentse Gidsen kwam naar ons toe met de behoefte aan een website-update, het bouwen van een e-commerce platform en boekingssoftware om hun reserveringen te beheren en goed georganiseerd te blijven.

page-gg.original

Online boeking

Klanten van Gentse Gidsen kunnen niet alleen online boeken en betalen voor de rondleidingen en activiteiten, maar ook zichzelf registreren op de website voor een beter overzicht van de afgelopen en komende boekingen.

booking gentse gidsen

Boekingsbeheer op een makkelijke manier

We hebben een op maat gemaakt CRM- en boekingsbeheersysteem gebouwd dat voldoet aan alle behoeften van onze klant. Alles was inbegrepen: facturering, online betalingen en restituties, klantenondersteuning, gidsen toewijzen voor een geboekte tour, statistieken en andere noodzakelijke functies.

admin-gentse-gidsen
Bekijk project arrow

E-COMMERCE WEBSITE

Wintersport

wintersport_laptop.png
Bekijk project arrow

SAAS PLATFORM

Husky Marketing Planner

husky_laptop.png
Bekijk project arrow
barbecook_laptop