SAAS

E-guide gidsenplatform Inhouse SAAS platform voor gidsen organisaties

eguide

OVERVIEW

E-guide is een online platform dat in aanbouw is bij Code-on. Het spits zich toe op management van gidsenorganisaties. Het helpt organisaties gidsbeurten in te plannen, te bekijken welke gidsen beschikbaar zijn voor de geboekte tours en deze dan in te plannen. Dit geeft een zeer duidelijk overzicht en maakt communicatie zeer eenvoudig.

Technology

python, Django, VUE

Services

SaaS

item.alt

Management

Een management systeem voor de gidsen organisatie moet eerst er vooral toegespitst zijn op de vele administratieve taken. Het systeem zal zo een planning kunnen bijhouden van iedere gids en klant. Deze zullen dan op moderne manier op hoogte gehouden worden van hun rondleiding.

item.alt

API

Wij schrijven een API zodat organisaties makkelijk hun gidsen platform kunnen verbinden met hun website.

item.alt

Coming soon

Verwacht de applicatie live tegen het laatste kwartaal van 2019. Mocht je geïnteresseerd zijn om dit voor jouw organisatie te gebruiken aarzel dan niet om even contact op te nemen.

Web-development proces

Het is niet alleen een management tool, het systeem zal gekoppeld kunnen worden aan de reeds bestaande website van de organisatie. Gidsbeurten kunnen daarna aangemaakt worden in het systeem, deze zullen dan tonen op de website en ook meteen online boekbaar zijn. Om dit mogelijk te maken hebben we ook een API-verbindingen met Mollie geïmplementeerd. Het is natuurlijk altijd mogelijk om ook ter plaatse te betalen.

eguide-mockup
Bekijk project arrow

E-COMMERCE WEBSITE

Wintersport

wintersport_laptop.png
Bekijk project arrow

SAAS PLATFORM

Husky Marketing Planner

husky_laptop.png
Bekijk project arrow
barbecook_laptop