"CMS WEBDESIGN WEBSHOP"

Barbecook Website voor de beste barbecues met e-commerce

barbecook_home

OVERZICHT

Barbecueën is helemaal terug in, het is hip en trendy. Barbecook had dan ook een webdevelopment bureau nodig dat dit kon laten weerspiegelen in hun website. Er werd op onze deur geklopt met de vraag of wij deze klus konden klaren, en het resultaat mag er zijn. De website bevat verschillende onderdelen met een duidelijk en trendy design. De webshop die geïntegreerd is in de website is hier een goed voorbeeld van. Menig barbecue fanaat verslijt of verliest nogal eens een onderdeel, via de straightforward ontwikkelde webshop is het mogelijk om in een mum van tijd het gewenste onderdeel te bestellen. Tal van onderdelen zoals recepten, tips & tricks, verkooppunten,... zijn allemaal eenvoudig terug te vinden op de website.

Technology

Django, CMS

Services

Design, Web Development

item.alt

ERP systeem

Voor de webshop hebben we een connectie gemaakt met het ERP-systeem en API van katoennatie. Zo verloopt het proces van bestelling tot levering volledig automatisch.

item.alt

CMS

We hebben een op maat gemaakte CMS voorzien om alle content eenvoudig te kunnen aanpassen. Zo kunnen de artikels, Tips & Tricks, … vlot worden geupdate en kan er on-the-go nieuwe content gecreëerd worden.

item.alt

Layout

Barbecook is een landmark in de barbecue wereld, de verwezenlijking van dit sterk commerciële ontwerp was dan ook een hele taak. Wij zijn dan ook trots op dit sterk staaltje programmeerwerk.

Multifunctioneel

De website is multifunctioneel dus moet de bezoeker snel en eenvoudig kunnen navigeren naar de gewenste pagina. Alles moet dus extreem vlot verlopen en duidelijk zijn. Via de webshop kunnen bezoekers wisselstukken bestellen van hun barbecue, ze kunnen er ook alle handleidingen en de catalogus downloaden. Er zijn op de site ook artikelen, Tips & Tricks en recepten te vinden, deze zijn simpel te raadplegen. Al deze content wordt zonder moeite beheerd door barbecook in de eenvoudige backoffice.

barbecook_home
Bekijk project arrow

E-COMMERCE WEBSITE

Wintersport

wintersport_laptop.png
Bekijk project arrow

SAAS PLATFORM

Husky Marketing Planner

husky_laptop.png
Bekijk project arrow

CMS

Lago Zwembaden

lago_laptop